Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ikke særlig begejstet for politiet
#1
Ja som min overskrift siger så er jeg ikke særlig begejstet for politiet, da jeg igår blev jagtet af min mors eks som kørte på knallert og ville tæske mig og slå mig ihjel, så jeg måtte løbe hjem til en af min mors gode venner som der er mekaniker hvor jeg gemte mig og så stillede min mors og min ven sig i vejen for min mors eks som råbte hun vil smadre mig og slå mig ihjel. Hun drikker og er utilregnelig og voldelig når hun drikker, så vores ven løber over til det sted min mor er og så måtte jeg gemme mig i flere timer før vi kunne komme hjem til vores ven igen, og min mors eks havde stjålet nøglen til min mors hus så vi kunne ikke tage hjem.

Min mor ringer til politiet og anmelder voldelig opførelse og trusler på livet, hun anmelder dem to gange, anden gang for ulovlig indtrængende i hendes hus, og hun siger hun ikke tør tage hjem til politiet. Hendes svar fra politiet: Vi har værtshus slagsmål syd for holbæk så vi kan ikke komme men sender en patrulje når der er en der er ledig.

Jeg ringer til politiet for at anmelde jeg blev jagtet af hende på knallert og for sprit kørsel og trusler på livet, da hun truede med at smadre mig og slå mig ihjel, mit svar fra politiet: Det er noteret nu men vi kan stadig ikke sende en patrulje.
Det er 3 anmeldelser vi er oppe på på den samme kvinde, men politiet gør intet, og de har fået af vide at hun har truet både mig og min mor med vold og trusler på livet.

Nu 20 timer efter har vi stadig intet hørt fra politiet, så er ikke særlig begejstet for dem, og min mor kan stadig ikke tage hjem da hendes voldelig eks stadig har nøglen til hendes hus, og den skulle politiet hente hos hende, så min mor kan tage hjem igen.

Der intet sket mig eller min mor, vi begge to fik gemt os.
Bil: Audi A4, 2.0 TDI 207/445 HK/NM. 
Knallert: ingen pt. 
Husdyr: 3 katte. 
Arbejde: lastbilchauffør. 
For sjov/projekter: mini chopper. 
Uddannelse: lastbilchauffør med speciale i gods transport. 
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: