Søg Garagen Hej Gæst! Register

Texas Street gear problemer
#1
Nu har jeg udskiftet motoren til en Kinroard. Men 98% identisk. Jeg fik motoren billigt til min model, da den var skildt ad fra hinanden. Men nu har jeg samlet den og vært ude at køre på den, men jeg har et problem.... 1 gear og 2 gear fungere som de skal, men så snart jeg skifter til 3 og 4 gear. Så fungere de ikke, den trækker ikke eller noget, nogle gange kan jeg mærke at den er i 3 gear når jeg træder på kickstarteren.

Men starter jeg den og smider den i 3 gear, kan jeg mærke den meget lidt, men giver næsten ingen modstand, men smider jeg den 4 gear, er det som om det er frigear. Men kan det tyde på at jeg har gjort noget forkert under samlingen? Eller kan det være noget med koblingen som skal justeres føre den fungere ordenligt? (har rodet med skrugen til koblingen, og intet her fungere.)

Nogle enkelte gange fungeret det, også bom så gad den bare ikke mere, og skiftningen i gearene er meget trælse, men ved så ikke om det er fordi den skal indstilles eller andet? Motortypen er en kopi af Honda Dax. Så hvis nogle ved noget here, så burde det næsten også fungere på min Smil

Men nu har jeg bare smidt gearnere ned i som den bare skal i motoren, men jeg ved ikke om det har nogle betydning ang Gear armen, som skifter tandhjulene op og ned, som den skal stå bestemt før dette fungere eller om det er ligemeget?


Hvis man ser denne video, hvor han viser hans gear inde i motoren, så ser mine også sådan ud, ja hans er bare 3 gear hvor min er 4. jeg har et ektra tandhjul. til men ved min har den ingen mulighed for at rør andre tænder. og det forstår jeg ikke.

http://www.youtube.com/watch?v=4iteP-zLsN8
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Problemet er løst.
Svar
#3
(03-08-2013, 15:36)Madsls Skrev: Problemet er løst.

Du må meget gerne uddybeBlink med øjet
Gilera Stalker -- årgang 2009 -- 3800km. Lovlig
BMW 320i E30 Coupe -- årgang 1987 -- 242.000km.
Svar


Forum spring: