Søg Garagen Hej Gæst! Register

Texas Free 50-4 kører meget langsomt
#1
Hej jeg har købt en texas free 50-4, men syntes den er for sløv.

Nu har jeg læst herinde om cdi begrænsning, ved bare ikke hva jeg skal gøre for at få den slået fra. Jeg har haft pillet sædet af for at se om der var et stik jeg skulle skille ad, men der er flere.
Jeg kan ikke lige finde det som der bliver snakket om her inde. Knallerten har kørt 26 km er det derfor at den er så sløv? Den ligger på max 45, vil godt have den op og køre ihvertfald 60 km/t. Nogle som kan hjælpe mig.

På forhånd mange tak

Mvh Thomas_u 8)


Indlæg rettet.JPS.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det er måske på sin plads at spørge om det er en 45 eller en 30?

Er det en 30, er 45 da vist meget godt. Jeg ser i hvert fald helst ikke for mange med den hastighed på de tæt befærdede cykelstier Ond
Det er nok med de 45 scootere, der ikke gider blive ude på vejen, og hvor er der en Frækolice: når man virkelig har med en bølle at gøre?

Er det en 45, er der jo lige muligheden for en skive el. lign i variatoren. Før den er væk, bør du ikke fjerne hastighedsbegrænsningen i CDI'en. Ellers ender du med at knække en ventil el. lign. og så kører du ikke ret stærkt i et stykke tid!
Svar
#3
Når jeg giver den fulde omdrejninger, kommer den ikke ret højt oppe omdrejnings mæssigt.
Svar
#4
Skal den ikke køres til først?
Indlæg rettet. JPS.
Svar
#5
Det er godt nok ikke noget jeg har hørt meget til før, men min nye mek' nævnte en skrue i gasspjældet, der kan begrænse håndtagets vandring horribelt.

Min maskine kan helt tydeligt ikke klare sig med den vandring, og skruen har vist aldrig været der. Min vandring på håndtaget er ca. 90 grader, omend jeg kun har gavn af måske 60.

Min nye mek' er lidt af den gamle skole, men bortfjernelsen af bemeldte skrue skulle være fuldt lovligt!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: