Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tager ikke gas
#1
Har prøvet alt!
Intet virker. Går kun i tomgang vis jeg giver gas går den ud, nogle gange kan den godt køre en dag uden problemer.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har os haft det problem men kun i nogen få dage, dog skete det efter 2-10km and på vej forholdene. Min karbonater sad løst ved studsen, så der kom et nyt spændenebånd på og min slange til karbonater fra luft filter var flække så den fik for meget luft, så det blev os skifte ud til en helt anden bosk (var nemmere end bare slangen) og problemet er væk nu. Jeg synes du skal prøve at se på de to ting.
Har du gjort noget ved maskinen af en eller anden art?
Støt gerne dette opslag med lille mc på bil kort https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet...d=FT-01332
Svar
#3
(27-07-2013, 15:03)mads180 Skrev: Jeg har os haft det problem men kun i nogen få dage, dog skete det efter 2-10km and på vej forholdene. Min karbonater sad løst ved studsen, så der kom et nyt spændenebånd på og min slange til karbonater fra luft filter var flække så den fik for meget luft, så det blev os skifte ud til en helt anden bosk (var nemmere end bare slangen) og problemet er væk nu. Jeg synes du skal prøve at se på de to ting.
Har du gjort noget ved maskinen af en eller anden art?

Mener du karburator? Grin
Første Kymco Agility 50, årgang 2008  11.000 km. (død og reservedele)
Anden Kymco Agility 50, årgang 2010  20.000 km. Benzinindsprøjtning. Stjålet!
Kymco K-pipe 125, årgang 2014 15.000 km. Solgt
Tredje Kymco Agility 50 12.000 km.
Honda CB 500, årgang 1997, 52.000 km.

"Kør efter forholdene".
Svar
#4
(27-07-2013, 17:20)Baddi Skrev: Mener du karburator? Grin

Sidder og skriver på mobilen så den retter mig, som den hvis ikke er god til men retter det senere når jeg kommer hjem Smil
Støt gerne dette opslag med lille mc på bil kort https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet...d=FT-01332
Svar
#5
Har intet gjort ved den, men den vil bare ikke.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Har lige haft næsten de samme symtomer. Der var studsen revnet.
Svar
#7
Når du skriver .... Intet virker.... gælder det så også for det eliktriske??. Hvis det gør det, så kan det muligvis være din hovedsikring som enten er ved og gå eller har der er dårlig forbindelse..

Mvh.
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: