Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så skete det sq !
#1
Fandens forbandede billister ! Argh !!="#!"=/%¤#(#/¤

Blev kørt af vejen i weekenden. En modkørende bil havde mere travlt med at rode i handskerummet, sende smser eller et eller andet andet, som var mere vigtigt end at se hvor han /hun kørte. Det gav mig så 2 valg; Køre frontalt ind i ham og risikere mit liv, eller jorde ud i rabatten og håbe på det bedste- tog valg nr 2 og væltede. Ny tændingslås, sidespejle og frontkåben blev splittet i atomer. Forskærmen blev ridset som en gal og der kom 2 trælse buler i benzintanken. Hvad gjorde billisten ? Han/hun gad sq da ikke stoppe, han kørte bare videre OndOndOnd

Ord kan ikke beskrive hvor arrig jeg var ! Det skete i et næsten blindt sving, så jeg nåede kun at registrere at det var en grøn Golf 3 på hvide plader. Har ikke meldt det til politiet. Tro på de gider stoppe hver eneste grønne golf 3 de ser for at spørge om personen har kørt en af vejen. Han/hun har sq sikkert ikke engang nået at opfatte det Ond og hvis han/hun har, så er den eneste måde de kan blive straffet på at indrømme hvad de har gjort siden jeg ikke nåede at få nr pladen med mig eller se hvem der kørte (havde solvisiret nede og der var træer på begge sider af vejen :S)

Jeg har det dog fint. Fik en hudafskrabning og et slag på benet, ellers uden skrammer.
Suzuki GSX 550 ES Sommerkørsel
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hold da kæft en spasser. Er sq glad for du er okay, tør ikke tænke på hvor galt det kunne have gået. Håber ikke Suzukien er for medtaget.
/Karen Hansen


Citroën C4 Cactus 1,6 BlueHDi  årgang 2017


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#3
(18-07-2013, 00:50)K. Hansen Skrev: Hold da kæft en spasser. Er sq glad for du er okay, tør ikke tænke på hvor galt det kunne have gået. Håber ikke Suzukien er for medtaget.

Reperationer for 3000kr indtil videre Ked af det
På den lyse side får jeg en fuldkåbe på. Kommer til at se nogenlunde sådan her ud, bare i en mørk metal blå på alle skjolde men måske en enkelt staffering. Den bliver dog ikke helt færdig før sommerferien næste år.

[Image: 20090915-1780539-1988-Suzuki-GSX550.jpg]

Edit: det kan dog også være jeg nøjes med sideskørter til frontkåben. Så bliver det noget i den her retning:

[Image: gsx550.jpg]
Suzuki GSX 550 ES Sommerkørsel
Svar


Forum spring: