Søg Garagen Hej Gæst! Register

Garanti på en Trigger?
#1
Hey BS, Gearkassen er røget på min trigger (4 gear virker ikke) og jeg købte den sådan. Men dækker garantien feks. gearkassen? Og den er kun 1.5 år gammel? Jeg er btw. anden ejer af den. Den har været stjålet så der mangler nogle skruer og en tændingslås men de ting er bestilt hjem til den.. Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(11-07-2013, 19:18)Bubbien Skrev: Hey BS, Gearkassen er røget på min trigger (4 gear virker ikke) og jeg købte den sådan. Men dækker garantien feks. gearkassen? og den er kun 1.5 år gammel? Jeg er btw. anden ejer af den. Den har været stjålet så der mangler nogle skruer og en tændingslås men de ting er bestilt hjem til den.. Grin

Garantien er udløbet for den. Reklamationsretten kan ikke bruges her heller.
 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar
#3
Der er højst sandsynligt ingen garanti på din maskine. Og jeg vil vædde med at gearkassen er røget fordi du ikke kan finde ud af at skifte ordenligt (no offence) så reklamationsretten dækker heller ikke. Du bliver nød til at punge ud selv for reparation, desværre.
Svar
#4
Jeg købte den sådan som den stod. Og har kørt lidt cross så ved godt hvordan man skifter gear Blink med øjet og hvorfor er garantien røget?
Svar
#5
Der er ikke nogen garanti fra lovens side af. Reklamationsret og garanti er ikke det samme.

Så er der en anden der ikke har kunnet finde ud af at skifte ordenligt, og derfor er gearkassen gået i stykker. Reklamationsretten dækker fejl fra fabrikkens side, altså hvis nu der har været en svaghed i en ting, og den går i stykker, dét dækker reklamationsretten som et eksempel.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: