Søg Garagen Hej Gæst! Register

Billister tager ikke hensyn til scooterne
#1
jeg syntes godt nok ikke bilerne tager hensyn , de kommer alt for tæt på mange gange . der burde køres en form for kampagne med at vise hensyn og holde afstand.

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(01-07-2013, 17:13)loland68 Skrev: jeg syntes godt nok ikke bilerne tager hensyn , de kommer alt for tæt på mange gange . der burde køres en form for kampagne med at vise hensyn og holde afstand.

Det burde der helt klart, da mange billister er direkte hensynsløse, men det er bare svært da knallertkørere i forvejen er en jagtet gruppe på grund af de mange der kører på tunede maskiner, kører hazarderet og på misvedligeholdte eller støjende og forurenende maskiner. Smil

Men helt klart, der bør tages mere hensyn til os. Specielt med hensyn til at blænde ned føler jeg store problemer. Fræk
Første Kymco Agility 50, årgang 2008  11.000 km. (død og reservedele)
Anden Kymco Agility 50, årgang 2010  20.000 km. Benzinindsprøjtning. Stjålet!
Kymco K-pipe 125, årgang 2014 15.000 km. Solgt
Tredje Kymco Agility 50 12.000 km.
Honda CB 500, årgang 1997, 52.000 km.

"Kør efter forholdene".
Svar
#3
Det er en debat der aldrig ender.

Det er langt fra alle der ikke tager hensyn, der er mange billister der krydser midterlinjen for at køre forbi en knallert.
Tænk lige på hvor mange billister der køre forbi dig hver dag og så tænk på hvor mange der genere dig.

Hvis det er alle der genere dig, skal du måske selv trække lidt længere ind til siden Blink med øjet
Tidligere:
Baotian BT49QT-7. Peugeot Speedfight 3. Hyundai i10. Ford Mondeo. Aprillia Ditech.
CPI Hussar. Nissan Primera eGT. Alfa Romeo 156. Ford Mondeo V6. VW Polo Fox. Nissan Almera. Mitsubishi Galant V6. Nissan Micra
Nuværende:
Saab 900
Svar
#4
Skrives der om 30- eller -45 scootere/knallerter? Efter godt 23.000km, lidt mindre end 2 år på min 45`er i Århus, Nordvestjylland, Randers og omegn og jeg ved ikke hvad, ja så er min holdning til bilister uforandret i.f.t. dengang jeg kørte bil. Hvilket jeg stadig gør indimellem.
Og dog; bilisterne er sgu` flinkere ved en 45`er end en bil der drysser afsted med 80km/t på landevejen.

En scooter overhaler de bare hurtigt. Nej, jeg er MEGET (positivt) overrasket over bilisters opførsel overfor mig. Ikke at der IKKE er problemer; lastbiler og smalle veje f.eks. Men jeg holder også pænt ind til siden hvis behovet er der. Og jo, jeg HAR vænnet mig til at bilerne vil forrest. Jeg kan så holde ved siden af dem når vi er nået ind til Århus centrum. Sådan er det; tag den med ro vil jeg sigeGrin

Venligst Erik.
Svar
#5
Som bilist de sidste 8 år, og 30 + 45 ejer de sidste 3 år ved siden af bilen, kan jeg kun sige nogle er røvhuller andre er ikke flest er flinke. Sidste år havde jeg fornøjelsen af at verbalt overmande en gangbesværet kvinde der overhalede mig helt åndssvags... Fuck hun blev lille, og bange.... Men hun havde også nær slået mig ihjel det var virkelig vanvittigt.

Nogle ved nok ikke bedre... Det er ikke meget bedre for mc'erne de de kommer med høj fart og folk fra sidevejene overser dem, dem på 30erne bliver ramt sammen med cyklerne i højresvings ulykker og 45erne bliver presset og overhalet grimt. Og i bilerne er man heller ikke fri for de andre tosser.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Kan man bibeholde et roligt sind, kommer man faktisk hurtigere frem i trafikken. Smil
Svar
#7
(01-07-2013, 22:32)Teddy Skrev: Kan man bibeholde et roligt sind, kommer man faktisk hurtigere frem i trafikken. Smil

Dæleme svært, når man dagligt oplever bilister der ingen hensyn tager. Oplevede hele 3 idioter i biler på min tur til og fra Nyk.F, idag. Den ene var 15-20 cm fra at ramme min albue og spejl, i venstre side. Jeg havde en enorm lyst til at sparke på idiotens bil. Han flyttede sig først, da jeg brugte mit twinhorn.
 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar
#8
(01-07-2013, 23:00)Jps Skrev: Dæleme svært, når man dagligt oplever bilister der ingen hensyn tager. Oplevede hele 3 idioter i biler på min tur til og fra Nyk.F, idag. Den ene var 15-20 cm fra at ramme min albue og spejl, i venstre side. Jeg havde en enorm lyst til at sparke på idiotens bil. Han flyttede sig først, da jeg brugte mit twinhorn.

Oplever tit at folk nærmest kysser mig når de skal forbi. Det er frustrerende.
/Karen Hansen


PGO Dr. Big  årgang 2016


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#9
(01-07-2013, 23:00)Jps Skrev: Dæleme svært, når man dagligt oplever bilister der ingen hensyn tager. Oplevede hele 3 idioter i biler på min tur til og fra Nyk.F, idag. Den ene var 15-20 cm fra at ramme min albue og spejl, i venstre side. Jeg havde en enorm lyst til at sparke på idiotens bil. Han flyttede sig først, da jeg brugte mit twinhorn.

Er man lidt forudseende, kan den type situationer ofte helt undgås. Kommer der en bagfrakørende bil, og der ikke er meget plads i bredden fremadrettet, trækker jeg lidt ud. Så er der plads til at trække mod højre, hvis de kommer for tæt på.

Problemet ligger dybest set i ens eget sind, og ikke i hvad andre gør.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(02-07-2013, 00:01)Teddy Skrev: Er man lidt forudseende, kan den type situationer ofte helt undgås. Kommer der en bagfrakørende bil, og der ikke er meget plads i bredden fremadrettet, trækker jeg lidt ud. Så er der plads til at trække mod højre, hvis de kommer for tæt på.

Problemet ligger dybest set i ens eget sind, og ikke i hvad andre gør.

Jeg ligger helt ude i højre side, ja jeg kører faktisk nærmest i rabatten, og stadigvæk skal nogen bilister ligge tæt op ad mig. Så kan ikke lige se berettigelsen i din kommentar. Måske jeg bare ikke forstår den, så vær sød at forklare?
/Karen Hansen


PGO Dr. Big  årgang 2016


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar
#11
(02-07-2013, 00:19)K. Hansen Skrev: Jeg ligger helt ude i højre side, ja jeg kører faktisk nærmest i rabatten, og stadigvæk skal nogen bilister ligge tæt op ad mig. Så kan ikke lige se berettigelsen i din kommentar. Måske jeg bare ikke forstår den, så vær sød at forklare?

Dermed giver du ikke dig selv en chance for at undgå problemet. Der er kun grøften eller autoværn tilbage, hvis de kommer for tæt på.
Hvis man kører i trafikken med den indstilling at alle de andre er idioter, og det er dem der gør noget forkert, ja så kommer du ikke langt. Ændrer du din egen indstilling, og væremåde i trafikken, vil du opdage at du kan gøre en hel del for at køre mere sikkert, sænke blodtrykket og komme glad frem.

Du kan nu engang ikke ændre på dine medtrafikanters opførsel, men kun din egen. Et lille smil, et vink og forståelse af hvordan de agerer, kommer man rigtig langt med. Jeg kalder det at bruge sine sunde fornuft. Smil
Svar
#12
Oplever det tit, har osse prøvet at en bus tvang mig ud i rabatten Ond

Men oplever osse folk der ikke holder tilbage ved en sidevej selvom de kan se man kommer
og oplever osse engang imellen at folk bare drejer ud, uden at kigge sig for Ked af det
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar


Forum spring: