Søg Garagen Hej Gæst! Register

Yamaha Neos 4t tråden
Der er da nogle små barker på Lolland, jeg tror nu også at det er meget fornuftigt at lade den Neos være som en er nu, det vil også give et højre benzin forbrug med en stører cylinder.
Det er noget mere kopieret ovre i Jylland, fks hvis man tager til Vejle så kan ens knallert komme på arbejde når den skal op af barkerne, der er da også nogle gode barker på Sjælland.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

(22-03-2019, 17:30)Johannes Johansen Skrev: Det er noget mere kopieret ovre i Jylland, fks hvis man tager til Vejle så kan ens knallert komme på arbejde når den skal op af barkerne, der er da også nogle gode barker på Sjælland.

Ja jeg stak jo af ned af en god stejl bakke et sted på Kvie Sø turen. Der måtte bremses hårdt på min lovlige 30'er da jeg nåede svinget i bunden  Griner

Men jeg ville nok også lade en glad scooter futte videre uden at pille for meget. Smil
Svar
Motoren, eller trækkraften har en lidt sjov karakter. Hvis først den når 60 på speedometer er det som om den bare vil videre, men ikke til mere end 65. Så i moderat modvind og op ad mindre bakker holder den pænt mindst 60. Men nej, jeg skal ikke ha` en større cylinder. Jeg synes egentlig bare at det er sjovt at finde frem til den ydelse motoren kan præstere i "oprindelig" tilstand. Jeg købte den som 45`er, og skulle jeg tilbage dertil går det nok også.

  Vh Erik.
Svar


Forum spring: