Søg Garagen Hej Gæst! Register

Skifte stel
#1
Jeg har en Texas Street, hvor stellet ikke er særlig flot mere. Rustet op mange steder og jeg ligger inde med et pænere et. Også Texas Street stel, men med et andet stelnummer. Så mit spørgsmål er hvordan skal jeg kunne flytte mine ting der over + motor lovligt? Skal jeg bare kontakte mit forsikringsselskab og sige at jeg har skiftet stel hvor alle delene er flyttet over i? Eller skal man også have fat i Motorkontoret, da stel og motorstel ikke passer over ens, også skal det registers inde ved motorkontoret? Eller hvordan skal det gøres så man ikke får skideballe hvis politiet stopper en og ser at det ikke passer sammen med nummerene.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du ringer bare og siger du skal have flyttet din forsikring over på en anden knallert.

Og mht stel og motornummer så var det kun noget der ''passede sammen'' på rigtig gamle knallerter som Yamaha 4gear osv.
Knallert lagt på hylden for nu.

PT kørende i en splinterny Renault Twingo fra 21/1 2014

Smuksere min dejlige Fym A3 125'er :)
Svar
#3
(31-05-2013, 17:35)Shakon Skrev: Du ringer bare og siger du skal have flyttet din forsikring over på en anden knallert.

Og mht stel og motornummer så var det kun noget der ''passede sammen'' på rigtig gamle knallerter som Yamaha 4gear osv.

Så alt jeg skal gøre er at kontakte min forsikring og melde det, og ang. Stelnummer på stel og motor, er intet jeg skal bekymrer mig om? For gider ikke til at skal betale og straffes osv. Fordi de ikke passer sammen osv.
Svar
#4
Stelnr står da på registrerings attesten, hvis ikke det passer så bliver de da mistænksomme.
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar
#5
(31-05-2013, 17:47)MSJ1982 Skrev: Stelnr står da på registrerings attesten, hvis ikke det passer så bliver de da mistænksomme.

Det er derfor jeg spørger hvad jeg skal gøre. For om jeg skal kontakte motorkontoret og melde det, så det kan blive registret og forsikringsselskabet. Så intet er forkert og ulovligt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(31-05-2013, 17:53)Madsls Skrev: Det er derfor jeg spørger hvad jeg skal gøre. For om jeg skal kontakte motorkontoret og melde det, så det kan blive registret og forsikringsselskabet. Så intet er forkert og ulovligt.

Du skal ha' en registreringsattest på det nye stel. Så du skal kontakte Motorkontoret eller den nærmeste synshal, for at få en attest/forsikring. Før skal du ikke begynde en flytning af dele.
 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar
#7
(31-05-2013, 17:58)Jps Skrev: Du skal ha' en registreringsattest på det nye stel. Så du skal kontakte Motorkontoret eller den nærmeste synshal, for at få en attest/forsikring. Før skal du ikke begynde en flytning af dele.

Kan man gøre det via tlf.? Ringe til Motorkontoret også forklar dem det, også nævne stelnummeret, og de ting så vil de sende attesten til en via posten. Eller?
Svar
#8
(31-05-2013, 18:01)Madsls Skrev: Kan man gøre det via tlf.? Ringe til Motorkontoret også forklar dem det, også nævne stelnummeret, og de ting så vil de sende attesten til en via posten. Eller?

Mener man kan skaffe en reg. attest via skat.dk, bare man har stelnummeret?
 Kymco Super 8 2015. 31.000 km. Anaig City Elf 2019 480 km.
Svar
#9
(31-05-2013, 19:15)Jps Skrev: Mener man kan skaffe en reg. attest via skat.dk, bare man har stelnummeret?

Tak, Smil Jeg vil prøve at høre dem ad på Mandag, så jeg ikke laver for meget rod i det inde på deres hjemmeside. Så jeg også er sikker på at det bliver gjort rigtig.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(01-06-2013, 14:46)Madsls Skrev: Tak, Smil Jeg vil prøve at høre dem ad på Mandag, så jeg ikke laver for meget rod i det inde på deres hjemmeside. Så jeg også er sikker på at det bliver gjort rigtig.

Lyder som en fornuftig tilgang til detSmil Havde jeg også gjort, vil hellere være sikkerSmil
/Karen Hansen


PGO Dr. Big  årgang 2016


"There is coffee in that nebula!" Captain Janeway, U.S.S Voyager
Svar


Forum spring: