Søg Garagen Hej Gæst! Register

Sverige er ikke helt skidt
#1
Jeg må være ærlig at sige jeg overvejer kraftigt at skifte bopæl til Sverige. Stødte lige på den her video

fedebiler
hurtige knallerter
og et politi som nærmest har givet op Smil

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?). Og husk punktum efter sætningsafslutning, tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg ved ikke om jeg er ved at blive gammel. Men kører over for rødt, kører på cykelstien, og kører på baghjul med kun en halv til en hel meter indtil de biler man passere. Det er sgu ikke fedt syntes jeg, men igen jeg er nok ved at blive gammel Rullende øjne
Yamaha Neos 4t årg 2013
Svar
#3
(04-05-2013, 11:14)Yoda Skrev: Jeg ved ikke om jeg er ved at blive gammel. Men kører over for rødt, kører på cykelstien, og kører på baghjul med kun en halv til en hel meter indtil de biler man passere. Det er sgu ikke fedt syntes jeg, men igen jeg er nok ved at blive gammel.


Kan godt se at jeg nok skrev det forkert. Det jeg prøvede at sige var at tænk engang at kunne køre over 30 km/t på en knallert som 15 årig lovligt + afgifterne på bilerne er jo langt billigere
Svar
#4
Leve omkostning er væsentlig højere end i Danmark.. Så mon ikke at det bliver det samme i sidste ende..
Svar
#5
(04-05-2013, 12:25)sukedk2001 Skrev: Leve omkostning er væsentlig højere end i Danmark.. Så mon ikke at det bliver det samme i sidste ende..

Ikke hvis man stadig arbejder i Danmark Blink med øjet
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: