Søg Garagen Hej Gæst! Register

Problemer med starteren på Aprilia rs 50
#1
Hej jeg har noget bøvl med min starter på min Aprilia, den virker fint når den er kold, så starter den, med det samme, men hvis den bare har kørt nogle minutter i motoren, så vil starteren ikke virke, så siger den bare en klik lyd, og så skal jeg vente til den er helt kold igen, og så vil den godt starte igen. Er der nogen der ved hvad der kan være i vejen? Jeg har tjekket ledningerne og alt ser fint ud, af hvad jeg kan se, og der er nyt batteri på.
Aprilia RS 50 1998, Aprilia RS 50 1998, Aprilia RS 50 1999, Suzuki DM 50, Aprilia RS 50 1999, Yamaha 4 Gear, Pgo Hot 50, Gilera Stalker, Kinroad Chopper.


Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det kunne være starterrelæ eller startermotoren der ikke kan lide varme eller vibrationer, det ser ud til du har nok af dem, kunne du flytte en over ad gangen og teste?
Svar
#3
(23-04-2013, 11:29)12V Skrev: Det kunne være starterrelæ eller startermotoren der ikke kan lide varme eller vibrationer, det ser ud til du har nok af dem, kunne du flytte en over ad gangen og teste?

Hej tak for svaret Smil jeg har prøvet at sætte en anden relæ på engang, men det var samme resultat, så det er måske selve startermotoren der i stykker som du skrev, synes bare det er mystik den virker når den er kold. Men så må jeg nok prøve, at sætte en anden starter på, selvom jeg ikke har prøvet det før.
Aprilia RS 50 1998, Aprilia RS 50 1998, Aprilia RS 50 1999, Suzuki DM 50, Aprilia RS 50 1999, Yamaha 4 Gear, Pgo Hot 50, Gilera Stalker, Kinroad Chopper.


Svar
#4
Indrømmet, det lyder mærkeligt Smil
Svar


Forum spring: