Søg Garagen Hej Gæst! Register

Forlygte og sikring ?
#1
I et tidligere indlæg spurgte jeg til hvordan man kommet til at skifte forlygte pærer på min PGO Dr.Big da begge er gået sig en tur, men da jeg nu har set at også mine positionslys pærer er gået, tænkte jeg på om der sidder en sikring i forbindelse med lyset, er der nogen der ved det ? Min blinklys virker og lyset tænder i speedometeret når jeg tænder på lyskontakten.
Bjarke

PGO Dr.Big - 1340km
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(22-04-2013, 13:31)Lightman15 Skrev: I et tidligere indlæg spurgte jeg til hvordan man kommet til at skifte forlygte pærer på min PGO Dr.Big da begge er gået sig en tur, men da jeg nu har set at også mine positionslys pærer er gået, tænkte jeg på om der sidder en sikring i forbindelse med lyset, er der nogen der ved det ? Min blinklys virker og lyset tænder i speedometeret når jeg tænder på lyskontakten.

Den eneste sikring sidder ved batteriet under dine fødder, og den er ikke sprunget, når du har lys andre steder Smil. Tror ikke lysmodstanden er gået heller. Den sidder på den "pind", hvor frontskjoldet skal skrues på (den blanke skrue, foran på skjoldet). Og pil da de positionslys fra, idet de stjæler lys fra forlygten.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#3
(22-04-2013, 14:12)Jps Skrev: Den eneste sikring sidder ved batteriet under dine fødder, og den er ikke sprunget, når du har lys andre steder Smil. Tror ikke lysmodstanden er gået heller. Den sidder på den "pind", hvor frontskjoldet skal skrues på (den blanke skrue, foran på skjoldet). Og pil da de positionslys fra, idet de stjæler lys fra forlygten.

Det er så alle pærene der er gået sig en tur, bremselyset virkede, og skiftet er de og virker igen, forlygtepærene og positionslyspærene virker ikke, nye bliver købt, hvor ofte går alle på en gang ??
Bjarke

PGO Dr.Big - 1340km
Svar
#4
(22-04-2013, 15:06)Lightman15 Skrev: Det er så alle pærene der er gået sig en tur, bremselyset virkede, og skiftet er de og virker igen, forlygtepærene og positionslyspærene virker ikke, nye bliver købt, hvor ofte går alle på en gang ??

At de går alle sammen sker meget sjældent, og det betyder at der måske er overgang i elnettet et sted (brud, og ledninger der rammer stel ) eller at lysmodstanden er gået sig en tur.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#5
Så har jeg sat to nye pære i Big´s forlygte, på 25W og de to side positionslys er pillet fra, Men den positionslys pære der i den ene del af forlygten er nu sat til i stedet for, og baglygten kører igen, så nu er der lys på Grin
Tak for hjælpen JPS CoolCool
Bjarke

PGO Dr.Big - 1340km
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
(22-04-2013, 20:07)Lightman15 Skrev: Så har jeg sat to nye pære i Big´s forlygte, på 25W og de to side positionslys er pillet fra, Men den positionslys pære der i den ene del af forlygten er nu sat til i stedet for, og baglygten kører igen, så nu er der lys på Grin
Tak for hjælpen JPS CoolCool

Det var så meg--øhh lidt Blink med øjet.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar


Forum spring: