Søg Garagen Hej Gæst! Register

Motor skift Texas Free
#1
Hej BS. Står nu og har bestemt mig for (efter en masse bøvl) at jeg vil skifte motoren på min texas. Men jeg synes det er meget at skulle ud at gi 3000 for en ny fra Thansen. Så mit spørgsmål er om nogen herinde kender et billigere sted man evt kunne købe den? Måske en udenlandsk hjemmeside?

På forhånd tak.
Mvh. VangGrin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hejsa hvad er der galt med den motor har. Hvor langt har den kørt. Jeg laver rigtig mange af de type motorer.
Svar
#3
Købte min texas for ca 9 måneder siden. Den fik renset kaburatoren, efter det kørte den som en drøm For et halvt års tid siden døde den da jeg var ude at køre, som om den løb tør for benzin (self ikke derfor). Pga af travlhed blev den bare sat i skuret. Da jeg så her for en uges tid siden ville forsøge at få liv i den skete der intet.

Jeg har fået lidt liv i den, men den opføre sig mærkeligt, nogen gange kan den stå i tomgang og ikke tage gas og andre gange kan den kun holdes igang med bundgas.

Jeg har skiftet tændspole, tjekket kaburatoren og renset den grundigt, har tjekket vakummembranen, der er ny tændrør og hætte, ventilerne er blevet justeret. Har tjekket studs og pakninger derved.
Er ikke så klog på de 4 taktere, så har mere eller mindre opgivet.
Den har kørt mellem 8 og 9000.
Svar
#4
Har du tjekket Isolatoren mellem Studs og Topstykke de kan godt flække.

Og den Oring der sidder 2 kan blive flade/skøre.

Skifter næsten altid hver gang jeg har en karburator af, for enten er den blevet flad eller osse knækker den Ked af det

Men det lyder lidt som falsk luft, har du renset luftfilter og tjekket om det er tæt, har du prøvet at stille luftskruen helt ind/ud hvis du kan køre den helt ind og du ikke kan høre noget på motoren er det falsk luft et eller andet sted fra.

Hvordan ser Stempel og cylinder ud, og Topstykke for den sags skyld, for hvis det er kokset til så har den svært ved at starte.

Forøvrigt prøv at måle dit batteri før og imens den er startet.
Baotian BT49QT-9 - SuperMoto - 72 ccm
 - 32000 km (solgt)
(Cykel :)
Svar
#5
Har skiftet isolatoren og de to o ringe. Luftfilteret er rent og tæt. Har ikke tjekket stempel og cylinder da jeg ikke har noget erfaring med 4 takt.
Tror også det er falsk luft som du siger, har bare ikke tiden til at tjekke efter.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: