Søg Garagen Hej Gæst! Register

Nu vil min scooter ikke starte.
#1
Hej BS

Jeg er efterhånden lidt træt af at have problemer med den Sonic. Vi har lige monteret Trophy i weekenden, og der kørte og startede den upåklageligt. Nu her idag da jeg ville ud og køre startede jeg den op, også slukkede jeg den igen da jeg bare sku teste om den ville. 1 min efter startede jeg den igen, også gik den ud efter 1 min. Så kunne jeg starte den i 5 sek før den gik ud igen. Nu er mit batteri løbet tør og har ingen oplader. Min kickstarter er ikke den bedste. Karburator osv er tilsluttet rigtigt, men hvad kan det dog være? Stelforbindelse sidder på. Det kan da ikke have sat sig af bare at have startet op?

Kører med en 90 dyse.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Får den benzin, er der kompression, og tænder den ?
Svar
#3
Masser af kompression. Meget bedre end min gamle cylinder som den selvfølgelig også skulle være. Den får benzin ja, bundkarret var fyldt. Tænder den? HVordan tester jeg det?

Den opfører sig som om den næsten tænder. Du ved, lygte lampen lyser sådan halvt op.
Svar
#4
Chr1stoffer Skrev:Masser af kompression. Meget bedre end min gamle cylinder som den selvfølgelig også skulle være. Den får benzin ja, bundkarret var fyldt. Tænder den? HVordan tester jeg det?

Den opfører sig som om den næsten tænder. Du ved, lygte lampen lyser sådan halvt op.

Prøv bare med et nyt tændrør, så kan du altid fejlfinde senere.
Svar
#5
Ah det har jeg desværre ikke liggende. Så må det blive i morgen. Men synes det lyder underligt tændrøret bare skulle stige af. Det kan da ikke være benzinen, vil tro der er 1-2L i tanken og det burde være mere end nok. Men kan du be- eller afkræfte om den kan sætte sig ved bare at blive startet op? Er sikker på dysen ikke er for lille.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Chr1stoffer Skrev:Ah det har jeg desværre ikke liggende. Så må det blive i morgen. Men synes det lyder underligt tændrøret bare skulle stige af. Det kan da ikke være benzinen, vil tro der er 1-2L i tanken og det burde være mere end nok. Men kan du be- eller afkræfte om den kan sætte sig ved bare at blive startet op? Er sikker på dysen ikke er for lille.

Den sætter sig ikke ved en opstart, og så ville det også gå ud over kompressionen, som du jo siger er ok.
Tændrør er ikke hvad de har været, de kan dø på de mest underlige måder - noglegange 10 mn efter de er pakket ud af æsken og puttet i motoren.

Men hvis du vi konstatere at der er tænding på, så pil tændrørshætte af og hold tændkablet ca. 1 cm. fra topstykket el. andet metal der har stelpunkt og tørn motoren rundt, så skulle der gerne være en skarp gnist.
Du kan også pille tændrør ud og lade det sidde i hætten, og så lægge tændrør på motorblok/topstykke og se om det gnister når du tørner motoren.
Svar
#7
Det er meget beroligende at vide at det ikke er ødelagt. Jeg prøver og køre over på tankstationen (P MIN CYKEL) og høre om de har et tændrør.
Svar
#8
Nu har jeg fyldt ny benzin på + der er tænding på. Tændrøret gnister når man holder det på stellet.

Forresten strejfede tanken mig om det kunne være noget med blanding eller luftskruen? Da vi monterede Trophy prøvede min ven at se hvordan den kørte med mer eluft, men der ville den ikke starte. Kunne det være jeg sku prøve og lege med den?
Svar
#9
Chr1stoffer Skrev:Nu har jeg fyldt ny benzin på + der er tænding på. Tændrøret gnister når man holder det på stellet.

Så skal den startes op.. Smil , og helst med lidt gas og uden choker, da du sikkert har druknet den i de tidligere forsøg.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Tror du det bare er et spørgsmål om at pine kickstarteren nok? Hvis det har noget at sige så er gnisten sådan en blå koncentreret en som det også burde være.
Svar
#11
Chr1stoffer Skrev:Tror du det bare er et spørgsmål om at pine kickstarteren nok? Hvis det har noget at sige så er gnisten sådan en blå koncentreret en som det også burde være.

Du skal nok ikke smadre den kickstarter mere end den er, så du skal være forsigtig når du træder den, dvs. at sørge for at den er i det indgreb, den nu kan være, inden du jokker den kraftigt ned.
Ellers må du renovere den el. lade noget strøm på batteriet. Halvsløve startforsøg er ikke altid nok til at på liv i motoren, speciet ikke hvis resten af motoren ikke er i tip top pingeling stand.

Blå koncentreret gnist lyder godt.
Svar
#12
Chr1stoffer Skrev:Forresten strejfede tanken mig om det kunne være noget med blanding eller luftskruen? Da vi monterede Trophy prøvede min ven at se hvordan den kørte med mer eluft, men der ville den ikke starte. Kunne det være jeg sku prøve og lege med den?

Stil den 1½-2 omgang ude.
Svar


Forum spring: