Søg Garagen Hej Gæst! Register

Peugot Vivacity 2009 (ny model)
#1
Jeg har lige skiftet lydpotten på min Vivacity og står nu med det problem at den nu sprænger slangen, der er monteret på potten. Den gør den efter ca 1 kilometer. Jeg kan se at slangen er knækket sammen oppe under sædet. Kan problemet ligge der ??. Jeg mener efter tegningerne, skal den suge luft ned til til potten,så der burde jo ikke være overtryk. Problemet er først opstået, efter jeg har skiftet potten.
Mvh.
Torben
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Vil lige nævne at den er med katalysator og der er slangen til sekundærluft der springer. I dag havde jeg det hele afmonteret og fik gjort sådan at ingen slanger var knækkede,men da jeg startede op,blæste den udstødningrøg ud af det filter,der ellers skulle suge sekundærluft ind. Jeg prøvede igen en tur og efter en kilometer sprang slangen igen. Så enten er min nye "brugte" potte stoppet til eller så må det være ventilen der styrer sekundærluften,der ikke virker.
Hvis jeg nu bare lige tænker at man svejser stutsen til slangen til og kører med det. Skader det så motoren. Jeg ved godt at så forurener jeg ligeså meget, som alle de andre scootere der kører uden katFlov men nu har jeg i 12 år kørt Katana uden et eneste problem og så får man en Peugot Vivacity der kun har kørt 2000 km og problemerne står i køOnd.Så jeg har mest lyst til at vælge den nemme løsning hvis jeg da ikke ødelægger maskinen.
Svar


Forum spring: