Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp med T-rex 110 !!
#1
Hello

Har mega prob med en T-rex 110

Når man slipper gassen og lader den trille, ryster den i styret fra side til side og har nu fundet ud af at min drivaksel ud til baghjulet har slør, altså jeg kan bevæge dækket sideværts :S det sku ik ku lade sig gøre vel ?? Jeg mener den sku da sidde helt stramt til kun med mulighed for at dreje rundt om sin egen axe. Håber der er nogen der ser dette hurtigt, da det jo nok er et alvorligt problem der skal laves inden den kører videre.

Med forventnings angst

leslie jensen
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det kan være det bare er møtrikken der holder fælgen på plads, der har løsnet sig. Det gør den en gang imellem på BiG'en, og så er det på tide at købe en ny møtrik.
Den løsner sig ganske langsomt igen og igen, hvis man ikke skifter den. Hvis det er drivakslen, så er det måske "bare" lejet der er røget, og så skal begge dele skiftes efter min mening.
Svar
#3
Jeg skiftede aksel for ca 1000 km siden pga et defekt tandhjul. Vi har en anelse om, at det er en stump fra tandhjulet der har smadret mit leje. Men nogen der har en ide om hva der sker hvis jeg køre videre måske 2 dage ? kører ca 6 km på job og hjem. Og da det er eneste måde at komme derud på, ved jeg ikke hva jeg skal gøre ellers .
Svar
#4
wolfpack1553 Skrev:Jeg skiftede aksel for ca 1000 km siden pga et defekt tandhjul. Vi har en anelse om, at det er en stump fra tandhjulet der har smadret mit leje. Men nogen der har en ide om hva der sker hvis jeg køre videre måske 2 dage ? kører ca 6 km på job og hjem. Og da det er eneste måde at komme derud på, ved jeg ikke hva jeg skal gøre ellers ..

Du risikere jo at alle tandhjul ryger sig en tur, eller at akslen knækker. Og så ryger både du og hjulet sig en tur. Så skift det hurtigst muligt.
Svar
#5
Lyder som en rigtig rigtig god ide ! tak for det hurtige svar. Håber jeg kan skaffe tingende inden det går HELT galt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
wolfpack1553 Skrev:Lyder som en rigtig rigtig god ide ! tak for det hurtige svar Håber jeg kan skaffe tingende inden det går HELT galt

Det er det vi er her for, nemlig at hjælpe hurtigst muligt Smil.
Håber også du kan få delene rimelig hurtigt, Hernede kan der til tider gå en uge eller 2, før delene er hjemme til Big'en(hvis man vil have dem i en butik, og ikke på nettet.)
Svar
#7
Jeg har været ved min lokal mcmekaniker/butik og som du sagde igår så var det lejet i baghjulet der var gået .. de nye dele er her på mandag et stort kugleleje og 2 olietætningsringe så sku være på gaden igen tirsdag nu håber jeg bare ik der kommer mere bøvl med den har brugt 6000+ det sidste halve år pga motor dele der gik i stykker men det er en anden historie.

Vil bare sige mange tak for de hurtige meldinger
og håber jeg kan gengælde en anden gang roder selv meget med scooter men er godt at få en mening mere med.

MANGE TAK

MVH

leslie jensen
Svar
#8
En gammel frase Smil:
Vi er her jo for at hjælpe hinanden, så ikke noget at takke for Grin.
Svar


Forum spring: