Søg Garagen Hej Gæst! Register

Campingpas
#1
Min ven og jeg skal jo ud og rejse til sommer til Fankrig, men vi står i et lille problem. Min far siger at vi skal have Campingpas, for at vi kan få adgang til udenlaksne campingpladser. Og der nævner at eksempel FDM, eller DCU. Men nu har jeg tjekker deres sider ud og det eneste jeg forstår er at man kan købe et campingpas til godkendte campingpladser i DK, hvor man kan få rabat osv. Ikke i EU. Og har prøvet at søge en del men intet held. Men vil høre jer om i har forstand på et Campingpas uden for EU? Ja min ven og jeg har valgt at overnatte på campingpladser da det er det billigste for os. Fremfor Hoteller.

Vi køre på EU45 til Fankrig men skal overnatte på nogle Campingpladser. Og min far siger vi bliver smidt væk igen, hvis vi ikke har et Campingpas til private campingpladser, eller andre steder. Nogle her som måske har forstand på dette?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Http://www.campingraadet.dk/content.55.0.0

Google er en smart ting. Blink med øjet
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
Takker! Ja jeg har dog søgt en del, men lige den side faldt jeg ikke lige over.
Svar
#4
(02-02-2013, 18:31)Turen-rundt Skrev: Takker! Ja jeg har dog søgt en del, men lige den side faldt jeg ikke lige over.

Første resultat på google med Campingpas europa. Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar


Forum spring: