Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvad skal man gøre ved en PGO Big Max
#1
Hej jeg har en Pgo Big Max(hot 50 bare 45'ern). Den gider ikke starte kikstarter virker vario virker gearing virker karburatoren er renset. Der er kompression på cylindern og der er gnist, krumtap virker også, alt virker. Den gider bare ikke starte den får benzin ( samme dyse som da den kørte) og den får luft, hvad er der galt kan ikke selv regne der ud.

Der er karburator sprit på har prøvet alt, også med at tage en klud for.
Der er stel der er gnist , der er auto choker som virker, ved ikk hvad den fejler.
Havde den startet igår men som om at den hakkede i gassen den gik nærmest ud og så efter 5-8 sekunder kom den igen i 2 sekunder.

På forhånd tak. Grin
M.V.H

Michael H.L
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Nu er jeg ikke ekspert på dette område, men jeg har dog selv haft noget lignende samme problem som dig, vedr et krumtapskift.

Jeg endte med at give op (havde ikke tiden til at rode med det) og fik den kørt til mekanikeren.

Det viste sig at det var svinghjulet der ikke sad ordentligt på. Noten havde jeg fået presset skævt på så svinghjulet ikke sad plant. En ny not og den blev presset på rigtigt, og så var der gang i den.

Inden den kom til mekanikeren havde jeg checket der VAR gnist når jeg startede den. Så der kan godt være gnist, og den kan også starte til nøds selvom svinghjulet ikke sidder ordentlig på.

Andre ting vi overvejede (inden mekanikeren undersøgte den) var om der var mangel på kompression i topstykket. Jeg er ikke sikker men det kan MÅSKE også være mangel på kompression i krumtaphuset (simmeringe og/eller pakning). Men det må de garvede her på siden vel bedre kunne svare på.

Håber du finder ud af det...
Svar
#3
mici1 Skrev:Hej jeg har en Pgo Big Max(hot 50 bare 45'ern) den gider ikk starte kik virker vario virker gering virker karburatoren er randset , der er kompressions på cylendern og der er gnist krumtap virker også, alt virker , den gider bare ikk starte den får benzin ( samme dyse som da den kørte) og den får luft, hvad er der galt kan ikk selv regne der ud ,
der er karburator sprit på har prøvet alt os med at tage en klud for
der er stel der er gnist , der er auto choker som virker, ved ikk havd den fægler
haved den startet igår men som om at den harked i gassen den gik nærmest ud og så efter 5-8 sekunder kom den igen i 2 sekunder ,

på forhånd takGrin

Start fra en ende af, i med nyt tændrør og se hvad der sker. Hvor længe har den stået uden at køre?
Svar
#4
Har også drillet mig lidt engang på BIG MAX'en.

Viste sig at være det elektriske der drillede.. Løse ledninger o.s.v.

Kig lidt på det.. Grin
Svar


Forum spring: