Søg Garagen Hej Gæst! Register

skal købe en god lås
#1
hey. nu har jeg fået stjålet 2 kanllerter. og den anden knallert fik jeg igen. men nu vil jeg sikre den ordentlig. hvad for en lås vil i forslå. jeg har en magnum kædelås. plus thansen alarm system. men ville gerne have en skive bremse lås også med alerm. har set lidt XENA kædelås med alarm fra thansen. er den noget hver. og der er jo også skivebremselås i. eller hvad ville i forstille jer. det er en pgo trex scooter.

hilsen kimer82
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg har selv en Xena skivelås med hyl fra T.Hansen. Den er ret følsom, hvis man placerer den rigtigt/forkert. Alene det svip det giver, når jeg låser sadlen op på min Agility er nok.
Jeg har set beslag/kæde, der kombinerer skivelås med kæde.

Ikke at det skræmmer alle uheldige elementer, skal man tro en anden tråd herinde. Op bag i varevognen og så bare afsted :crybaby: :goodbye:

Min kædelås er den længste (170 cm) City Chain fra Abus. Købt på http://www.Louis.de
Minder mig om, at jeg lige skal have smurt den. Den er blevet lidt treven til at gå fra hinanden, når man låser op.
Svar
#3
det heldige er jeg bor på bornholm. så der er ikke mange der gider at smide den bag en varevogn og tage det cykel stativ med som jeg låser den fast til. og de flest bruger de stjålne knallert til at kører rundt på her ovre end til de er ødelagt. og så smider de dem bare fra sig. det må være den her du har. er den med alarm http://www.louis.de/_208fe5f96b90ff88b51...&anzeige=0

kimer82
Svar
#4
Ingen alarm i Abus. Kun Xena købt hos T.Hansen og alene brugt som skivelås.
Svar


Forum spring: