Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp til yamaha tzr 50
#1
Hej jeg vil gerne have et par bud på hvad i tror der er galt med mine knallert 45. den har fået et fortandhjul på med 3 takker mere, fået fjernet begrænsning i udstødning og en en større dysse på 130 sat i, det har jo gjort den hurtig i optræk og kan kører ca. 67 kmt. ved 8000 rpm. men den den hakker og vil ikke tage gas ved ca 5000 rpm til 6000 rpm, virker faktisk nøjagtig som når omdrejningsbegrænsere slår til ved de 8000 hvor den også hakker.
Ps. det er en model 2012.
Så har i nogle råd til hvad der skal laves om så den ikke hakker, er det dyssen fx, der ikke passer.


Vedhæftede filer Billed(er)
   
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det jeg så gør for at kommer i gennem området med de 5000-6000 rpm, er at gå et gear ned og lige som få den til at springe op over de 6000 rpm, men den trækker fint i gennem så det er ikke der fejlen ligger.
Svar
#3
Hej og velkommen til Billig-Scooter.dk

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked

Mvh
DarkSide
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#4
der kommer du niok lige til at skære det ud i pap hvad den så skal ligges under? og hvad det skal ændres
Svar
#5
(23-10-2012, 20:20)jan peter Skrev: der kommer du niok lige til at skære det ud i pap hvad den så skal ligges under?

At du lige skal læse de regler du har accepteret da din bruger blev oprettet, og rette dine indlæg så de overholder gældende regler. Smil
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Mener jeg også at have gjort, men har så ikke forstået dem, derfor jeg bad om at få det skåret ud i pap hvad det er du forventer skal laves om, men nu er de store bogstaver rettet, men går ikke ud fra det er dem der giver grund til dit indlæg?
Svar
#7
(23-10-2012, 20:27)jan peter Skrev: Mener jeg også at have gjort, men har så ikke forstået dem, derfor jeg bad om at få det skåret ud i pap hvad det er du forventer skal laves om, men nu er de store bogstaver rettet, men går ikke ud fra det er dem der giver grund til dit indlæg?

Det var det netop, vi går meget op i folk husker at starte med stort herinde, du mangler dog lige at rette overskriften også. Blink med øjet
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#8
Hermed gjort, men må nok indrømme dette er nok ikke en side for mig, hvis der bliver fokuseret på om man starter med stort, i sine indlæg, jeg er svagt ordblind og bruger meget energi på bare at få mine indlæg til at være forstålige, og et forum som går så meget op i noget jeg desværre ikke finder livsnødvendigt, er ikke for mig, havde i stedet ønsket at man gik op i at kunne skrive om det siden handler om nemlig scootere.
Svar
#9
(23-10-2012, 20:43)jan peter Skrev: Hermed gjort, men må nok indrømme dette er nok ikke en side for mig, hvis der bliver fokuseret på om man starter med stort, i sine indlæg, jeg er svagt ordblind og bruger meget energi på bare at få mine indlæg til at være forstålige, og et forum som går så meget op i noget jeg desværre ikke finder livsnødvendigt, er ikke for mig, havde i stedet ønsket at man gik op i at kunne skrive om det siden handler om nemlig scootere

Synes da det går meget godt, med at gøre dig forståelig. Men der skal altså startes, med stort bogstav. Det er stortset det eneste vi påtaler/beder om, her på BS.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Det er også helt i orden, jeres side, jeres regler.
Svar
#11
Tilbage til selve problemetSmil
Har du prøvet at sætte nyt tændrør(Eller flereNeutral), og aflæse farven? Jeg ved ikke lige helt præcist hvordan man skal køre når det er manuel gear, for at aflæse korrekt, men det må der være andre herinde der kender tilBlink med øjet
Gilera Stalker -- årgang 2009 -- 3800km. Lovlig
BMW 320i E30 Coupe -- årgang 1987 -- 242.000km.
Svar
#12
Ja det er derfor den er endt op i den størrelse dysse den har nu, for den var vist født med en størrelse 80, men der var tændrøret helt hvidt og nu er det lysebrunt, det har dog ikke været skiftet da det kun har været i 2 måneder. Skal lige siges jeg ikke selv har lavet noget på den, da jeg intet ved om det, men har haft en ven til at gører det for mig, så jeg er ikke helt inde i det hele.
Svar


Forum spring: