Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvilken udstødning - Aprilia Habana Mojito 50 Custom
#1
Hej,

Jeg har lige købt en brugt Aprilia Habana Mojito Custom 50 scooter fra 2008. Den tidligere ejer har skiftet udstødningen på den så den kører omkring de 70 km/t. Jeg ønsker at skifte udstødningen ud med en lovlig en af slagsen, men en original udstødning koster 2.266 kr. har jeg fået oplyst. Jeg har så fundet frem til at thansen sælger udstødninger til en noget lavere pris (699 kr.), men er i tvivl om hvilken der vil passe til min. På deres hjemmeside kan man nemlig vælge imellem en til Morini motor eller en med Piaggio motor.

Mit spørgsmål er derfor om der er en der ved, om det er en Morini- eller Piaggiomotor der er i en Aprilia Habana Mojito Costum 50 scooter 45 fra 2008, og om det kan svare sig at købe den dyre originale?

På forhånd tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jeg mener bestemt den er med Piaggio motor, men du kan komme i problemer ved at montere en anden udstødning da den ikke er lovlig til modellen.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#3
(22-10-2012, 15:14)DarkSide Skrev: Jeg mener bestemt den er med Piaggio motor, men du kan komme i problemer ved at montere en anden udstødning da den ikke er lovlig til modellen.

Den kører også med Morini motor, mener jeg.
Anaig City Elf 2019 13.000 km.
Svar
#4
(22-10-2012, 15:35)Jps Skrev: Den kører også med Morini motor, mener jeg.

Nemlig, men det er så vidt jeg ved de gamle modeller, i følge easyparts er det fra 1999 til 2004 Morini motoren, og fra 2004 til 2008 Piaggio motoren.
Never underestimate the pain of a person because the truth is everyone is struggling. It's just some people hide it better than others.
Svar
#5
Så er sandsynligheden jo klart størst for nyeste motor, men med sådan en lidt speciel maskine (her tænker jeg på design og pris) kan man jo godt risikere at den har stået et par år hos en forhandler inden den blev registreret første gang, min egen maskine er 4-5 år ældre når man ser på produktions dato frem for indregistrerings dato, men sælger må ikke oplyse indreg. dato som alder, hvis produktions datoen er væsentligt nyere...

Men sælger var næppe en professionel.

Kort sagt. De andre har naturligvis ret med 99% sikkerhed.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: