Søg Garagen Hej Gæst! Register

Cylinder + karbu skift?
#1
Hej

Landet ligger sådan at jeg gerne ville have en Trophy 70ccm smidt i min maskine. Min ven (som dog ved mest om knallerter) siger så at jeg så også skal have ny karbu. 19 eller 21mm Delle. Lyder det rigtigt nok? Jeg kan vel også forvente noget omdysning + nye ruller?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hej,

Din kære ven lyver lidt for dig, for en ny karburator er absolut ikke nødvendigt. Personligt ville jeg bruge pengene på noget andet, som motoren har mere brug for - f.eks. en variator eller udstødning.

Personligt ville jeg vælge Top Performances Trophy 70ccm, Top Performances Powered og Top Performances TPR variomatic.

Så er du forfærdeligt godt kørende - med højere effekt og lavere benzinforbrug end med karburatoren.
Svar
#3
Han sagde at det var fordi den skulle have mere benzin. Jeg spurgte så om det ikke bare kunne løses med en større dyse, men det sagde han nej til. Pt. kører jeg med en Basic, skiftet vario og standard cylle. Har også haft kig på en Powered, men vil den yde meget bedre end en Basic?
Svar
#4
Hvis du har en Basic i forvejen, så behold den - gevinsten i forhold til Top Performances Powered er ikke udgiften værd.

Og jo, det kan sagtens klares med en dyse.
Svar
#5
Det lyder godt Smil Mht. variator, vil der være mærkbar forskel på Multivario, speedcontrol osv? Og der skal vel også lettere ruller i.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Chr1stoffer Skrev:Det lyder godt Smil Mht. variator, vil der være mærkbar forskel på Multivario, speedcontrol osv? Og der skal vel også lettere ruller i.

Multivario Har jeg gode erfaringer med det sidder på min runner Smil
Svar
#7
Har du besluttet dig om noget? Smil
Svar
#8
Når jeg får pengene bliver det en Trophy Smil Skal dog lige finde en af mine venner eller bare en eller anden der bor i nærheden der kunne hjælpe med skiftet og dyser og ruller evt. Smil
Svar


Forum spring: