Søg Garagen Hej Gæst! Register

Problem med PGO Big Max
#1
Jeg kan ikke starte den på elstarteren. Når jeg har startet den på kickstarteren virker blinklys og horn ikke (bortset fra et par blink og et enkelt forkølet dyt). I starten kom der sjove lyde fra den guldfarvede "cylinder-formede" tingest der sidder under speedometeret, men det er holdt op. Hvad kan der være galt?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det gjorde min også dengang jeg fik den. Når mit batteri er næsten tomt siger mit horn også bare et meget forkølet båt. Har du prøvet at oplade/låne en andens batteri og se om det bare er det?
Svar
#3
Burde den ikke lave strøm nok når den er startet?
Svar
#4
Det gjorde min ikke. Eller mit batteri var defekt, så det afladede sig selv af en eller anden grund. Kan være din gør det samme, men det er bare et gæt.
Svar
#5
Der er masser af strøm på batteriet...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Så kan jeg desværre ikke hjælpe dig, det må du få en af de mere erfarne herinde til Smil Men det lyder meget som min var engang, men hvis du siger der er masser af strøm på batteriet.
Svar
#7
quickmic Skrev:Der er masser af strøm på batteriet...

Har du målt amperen på batteriet?? Jeg havde et lignende problem, for et stykke tid siden. Der var masser af volt, men ingen ampere. Og hvis målingen viser 12Volt 0 amp., så er batteriet lige til lossepladsen.
Svar
#8
Det du skriver er lidt kryptisk. kan batteri drive starter rundt med den hastighed den plejer, har du kigget efter om sikring er sprunget, løse forbindelser mm.
Fortid mange biler og mortorcykler- NU Kawasaki er6f
Svar
#9
Jeg får lige tjekket batteriet.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
quickmic Skrev:Jeg får lige tjekket batteriet.

Ellers gør som der blev svaret dig i dk.fritid.knallert Griner
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#11
Nyt i sagen. Prøvede idag med et helt nyt batteri uden held. Fejlen er der stadigvæk. Senere på dagen kunne jeg dog godt starte på elstarteren og blink og horn virkede igen. Blinklyset blinkede dog ikke jævnt - nogen gange langsomt nogen gang hurtigt. Kan det være blink-relæet og kan det have indflydelse på det med starteren og hornet?
Svar
#12
Nej blinkrelæ og starter har intet med hinanden at gøre. Men måske har du en dårlige forbindelser et eller andet sted i et eller nogle stik, gå alle stik igennem og rens dem, har scooter nogle år på bagen kan de godt være irret, og for at forebygge at det ikke sker igen så giv dem noget olie.
Var det et nyopladet batteri du satte på, hvis ikke, så er der ladet på det i den tid du har kørt, og derfor virkede starter først derefter, hvis det er tilfælde så ved du at den lader som den skal.
Fortid mange biler og mortorcykler- NU Kawasaki er6f
Svar


Forum spring: