Søg Garagen Hej Gæst! Register

Speedline til Scooter Customshow 2007
#1
Halløjsa folkens Smil

Så er det igen blevet tid til Scooter Customshow i Tyskland - og vi vil med igen. Niox og jeg kørte fra Skanderborg ved ni tiden fredag formiddag og nåede lige at få en omformer til de bærbare med fra Thansen. Efter at have kørt i ca. 20 minutter, begynder omformeren at lave lyde osv. - kvalitet!

Da vi kom til Duborg blev der handlet en ny, sammen med en omgang Redbull og lidt til ganen. For at det ikke skal være løgn, var omformeren i Duborg tilmed billigere og kunne klare helt op til 300w (175w i Thansen).

Lige pt. har Niox overtaget roret og vi har "Kun" 511km igen. Så skulle der gerne stå et hotelværelse klar til os, så vi kan få knaldet nogle brikker. Vi har ikke skudt billeder af noget endnu, omvendt har vi heller ikke oplevet noget særligt.

Der kommer en update senere når vi er kommet frem.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Glæder mig voldsomt til at se bileder dernede fra.
God tur videre Sputte, og hils Niox fra mig.. :wink:
Svar
#3
Jeg kan ihvertfald oplyse trafikken er tæt, men vi kører selvfølgelig også ca. midt i "fri fra arbejde" tiden - men det går nu nogenlunde trods alt.

GPSen siger vi er fremme om 2,5 time, så vi når det fint til aftensmaden Smil

P.s. nogen der ved hvad det er mobil modem koster i Tyskland? Blink med øjet
Svar
#4
Sputte Skrev:Jeg kan ihvertfald oplyse trafikken er tæt, men vi kører selvfølgelig også ca. midt i "fri fra arbejde" tiden - men det går nu nogenlunde trods alt.

GPSen siger vi er fremme om 2,5 time, så vi når det fint til aftensmaden Smil

God tur først og fremmest, og tak for "live update" - er sku meget spøjst Grin


Citat:P.s. nogen der ved hvad det er mobil modem koster i Tyskland? Blink med øjet

I følgelig TDC's prisliste, for GPRS roaming i Tyskland er prisen 55kr,- pr. MB.
Svar
#5
SLK, mange tak for den update - lidt pebret, men hva fanden Smil

Vi har omkring 200km igen nu og det begynder endelig at blive lidt bedre med bilerne - men der er kraftedme mange skilte med "Staugefahr", dem må de gerne beholde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Håber på, at se nogle CostumPGO'er(big) Sputte Grin.
Svar
#7
Så er vi landet på hotellet, men den sidste times tid var bestemt en oplevelse - bestemt! Jeg har været "frivillig" forsøgsdyr i en Transporter, som lander på en rasteplads med omkring 140km/t, hvor en meget lille mand pludselig rejser sig op på bremsen. Jeg har prøvet mange vilde ting i en bil og bortset fra to smadrede biler, var det her det vildeste - for HELVEDE den slingrede med bagenden.

Nu sidder vi heldigvis i vores senge med hver vores bærbare og får stenet lidt. Vi har været nede og få noget mad i den restaurant der ligger i forbindelse med hotellet og hold da KÆFT hvor er mexikansk mad godt. Det eneste problem var bare lige, at mine øjne fik en tendens til at blive lidt våde, for det er eddermame også stærkt.

Tror vi hiver nogle timer på øjet om ikke så længe, for der bliver nok at se på i morgen Smil

P.s. ingen pics i dag, sad desværre ikke klar med det, da Niox aka Daredevil Pedersen fløj ombord på p-pladsen.

P.p.s. nu ikke for store håb ang. det JPS, tvivler ret kraftigt på der overhovedet er én.
Svar
#8
Sputte Skrev:P.p.s. nu ikke for store håb ang. det JPS, tvivler ret kraftigt på der overhovedet er én.

Det skisme for dårligt. PGO er da ellers en mærkevarescooter? Fortvivlethock: Griner
Svar
#9
For dælen da, i sidder jo og bliver fartblinde i den transporter....hehe, det har set vildt ud tror jeg... Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Beklager det har været lidt trægt med opdateringerne, men klokken blev til mange før vi var hjemme. Tror jeg var i seng ved halv tre tiden, hvilket var sent nok når vi havde været oppe siden kl. syv og brugt rigtige mange timer i bilen.

Vi var til showet allerede kl. otte, hvilket var tids nok til at se alle folk stille op og gøre sig klar. Der blev slæbt glitterpapir, spejle, ultraviolet neonlys og andet gejl ind, som skulle bruges under div. scootere. Alle maskiner bærer godt nok lidt præg af, at de ikke bliver kørt på, men nogle af tingene er godt nok stadig imponerende. Der var f.eks. en Gilera DNA fra Frankrig, som virkelig var gennemført mht. ombygningen - man kan diskutere om den var fed, men gennemført var den.

Der var flere firmaer der havde stand, men de mest interessante var klart BCD og Stage6. BCD havde et par nye maskiner med, en Gilera Runner og en Yamaha Aerox. Runneren havde forlænget motorophæng og lidt nye frække plastdele, hvor Aeroxen i mine øjne ikke var noget revolutionerende.

Stage6 havde "alt det sædvanlige" linet op (scootere, sprintere, div. målere), men havde bestemt også nogle frække nyheder med. Det absolut hotteste må være en ny type forgaffel, med radialmonteret kaliber og en hel masse CNC fræste dele. Den var ikke helt færdig og der var heller ingen oplysninger om leveringsdato eller noget som helst - men mon ikke den pludselig er klar. Der var desuden nye typer bremseklinger, bremseskiver og andre ting.

Vi trillede fra showet ved 15 tiden, for at sætte snuden imod Danmark - og denne gang uden funky oplevelser på rastepladser Smil

Der kommer billeder på vores galleri i morgen, så snart de er klar.
Svar
#11
Håber det er ok, at jeg linker til de fede billeder fra customshowet.

http://www.speedline.dk/gallery/gallery.php?GId=25

Uha, de er kreative dernede, og sikke en monsterfed forgaffel Stage6 er på trapperne med... Fortvivlethock:
Svar
#12
Kreative ja. men ikke specielt hurtige scootere Grin:
Hurtig scooter??
22km/t opnået på 11.72 sekunder, det hurtigt du. Fortvivletcooter:
Svar


Forum spring: