Søg Garagen Hej Gæst! Register

Lakering af fælge (Matsort eller metallic)
#1
Hej BS,

Jeg står her og vil gerne have mine fælge malet/lakeret sorte. Min ven siger at man bare kan bruge en sprøjtepistol til det, og hvis man gør det ordentligt at det ikke skaller af eller lign. Selvfølgelig først slibe dem ned med noget fint sandpapir, også tørre af med sprit. Er det korrekt? Eller har I andre forslag til hvordan man skal gøre det.

Nå jeg nu er igang, sidder fælgene så fast med nogle bolte? Og, behøver jeg at have dækket af? Det område bagved dækkene er jo ikke noget man ser alligevel.

Christoffer.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hej
Hvis der er afskalninger på den gamle maling, vil jeg råde dig til at få dem sandblæst inden du begynder at lakerer. Husk først grundmaling(et par lag),så finsliber du grunderen,maling (3-4 lag),derefter lak, men det bedste resultat (og dyreste),er en gang pulverlak.

OBS
Indlæg rettet. JPS.
<<<-NOLTUS->>>
Svar
#3
Kan man ikke bare slibe det godt og grundigt ned, afskalningerne på de gamle? Der er netop en eller to steder afskalninger, dog kun på den ene fælg. Hvor meget vil en eventuel sandblæsning koste?

Mht. pulverlakering, sådan er det jo oftest. Det flotteste og bedste resultat er lig med flest penge :P
Svar
#4
hey du skal have dem glasblæst det giver et flottere resultat....

men hvis du alligevel vil have dem sandblæst kan jeg sagtens gør det for dig Smil for en smule guld Smil
Svar
#5
Hvorfor ikke bare diamantblæst når vi nu er igang Grin. Hvad koster henholdsvis sand- og glasblæsning? Definér "guld" :P
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: