Søg Garagen Hej Gæst! Register

PGO - hvor bliver de fremstillet?
#1
Lige et dumt spørsmål. Hvor bliver pgo scootere fremstillet/lavet, en bekendt mener de er lavet østen. jeg må ærlig indrømme jeg trode de var lavet i italien.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
diller Skrev:Lige et dumt spørsmål. Hvor bliver pgo scootere fremstillet/lavet, en bekendt mener de er lavet østen. jeg må ærlig indrømme jeg trode de var lavet i italien.

I har vist begge ret? PGO startede vist sammen med Piaggio i Italien men i 90'erne blev det noget mere Taiwansk produceret?

Nok lidt kludret husket af mig, men mon ikke der er andre der kan huske bedre Grin
Svar
#3
20 sekunder på guurgle Grin
PGO Italia
Den bliver fremstillet på Taiwan idag.
Svar
#4
Ja, så har min kamerat jo ret ! men jeg syntes da kvaliteten er ok- til pengene, bortset fra dækkene scooteren har kørt næsten 6500km nu, uden problemer men bagdækket er faktisk opslidt er det ikke lidt hurtigt?
Svar
#5
diller Skrev:Ja, så har min kamerat jo ret ! men jeg syntes da kvaliteten er ok- til pengene, bortset fra dækkene scooteren har kørt næsten 6500km nu, uden problemer men bagdækket er faktisk opslidt er det ikke lidt hurtigt?

Angående bagdækket. Hvis det er Durodæk, så er det normalt, at de bliver slidt hurtigt. Det er ikke just verdens mest holdbare dæk.

PGO kvalitet? Ja det synes jeg jo, med 82.000 km på bagen, eller rettere på scooteren Grin.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
det er de orginale dæk som sidder på, og ja jeg tror faktisk det er Duro!

82,000 km er er rigtig mange km, så er der vel gået lidt sliddele til i tidens løb?

jeg ved ikke rigtig om jeg skal købe nye dæk - eller købe en ny 45 er, her til foråret, for nu skal vi jo have plader på. så kan man ligeså godt købe en storknallert. er der mon nogen der har lidt erfaring med det nye indsprøjting der laves på flere dyre modeller, de skal køre længere på litteren og bruge mindre olie. men så er man vel også færdig med at pille ved dyret selv, mht benzin tilførsel luft dyser osv.
Svar
#7
diller Skrev:det er de orginale dæk som sidder på, og ja jeg tror faktisk det er Duro!

82,000 km er er rigtig mange km, så er der vel gået lidt sliddele til i tidens løb?

Ja det er mange km. Og hvis du søger lidt rundt her på BS, kan du finde en del indlæg om Big'en. Bl.a. et om, hvad jeg har brugt af penge på den gennem årene. Smil

Gør det lidt nemt for dig Smil:
Big'ens udgifter.
Svar


Forum spring: