Søg Garagen Hej Gæst! Register

Sådan afdrosles Baotian
#13
(05-03-2012, 20:36)silversand Skrev: Du skal også være opmærksom på, at der er rigtig mange mekanikere der ikke vil lave kontruktive ændringer/tune scootere mere.

Mener du at han formentlig ikke vil sætte bedre ventilfjedre i? Eller misforstår jeg dig nu?
Udover det giver det ikke rigtig logik i mit hoved at skifte noget ud når man fjerner begrænsningen da den jo fra fabrik er lavet til at køre de 50?

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
(05-03-2012, 22:27)4takt Skrev: Mener du at han formentlig ikke vil sætte bedre ventilfjedre i? Eller misforstår jeg dig nu?
Udover det giver det ikke rigtig logik i mit hoved at skifte noget ud når man fjerner begrænsningen da den jo fra fabrik er lavet til at køre de 50?

Nej det er ikke sikkert mekanikeren vil hjælpe Dig med tuning af maskinen da det jo er ulovligt, men der ingen der siger at det er nødvendigt med strammere fjedre, på Min maskine er der dobbelt fjedre på begge ventiler ( indvendige og udvendige ) så den kommer ikke til at have problemer med at lukke dem, men der findes på den anden side nogle kinojsere som kun er udstyret med én fjeder pr ventil og der kan der blive et problem.
Men inden Du drøner ud og laver det helt store tunprojekt, så fjern de alm begrænsninger der sidder på maskinen, for hvis Man montere ubegrænset CDI på en std maskine med begrænsninger, så ender Man med en smadret maskine, i bedstefald nøjes variator med at blive knust men. Fortvivlet
VGA Firefox "Ad vitam aut culpam"
Ny 20.April 2017  -  Nu +1.000km
Svar
#15
Okay tak for det. Min Baotian er kun begrænset ved CDI'en, og det der lavet et stik til som jeg bare piller fra hinanden.
Svar


Forum spring: