Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kilerem
#1
Hej en af mine venner har lige sagt at man kan få mere fart i sin scooter hvis man skifter kilremmen om til en bedre passer det?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Han mener sikkert en tunrem. Og den duer kun, hvis man voldtuner sin scooter. Ganske almindelig tuning som det du vil ha', duer den ikke til. Det er min erfaring med de remme.

Jeg ved så ikke om det hjælper, at skifte standardremmen ud med f.eks. en Malossirem eller andet mærke, som har den samme bredde(18-18,5mm) som standardremmen(burde det ikke).
Svar
#3
NicolaiDyrby Skrev:Hej en af mine venner har lige sagt at man kan få mere fart i sin scooter hvis man skifter kilremmen om til en bedre passer det?
Ja hvis du skifter fra f.eks en THansen rem til en original, så kan det give fart, ellers ikke.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#4
Bedre el. bredere ?
En bredere rem vil give en sløvere opstart, da remmen vil starte længere oppe på vario'en (højere gear), og hvis den orig. rem i forvejen kører remmen het ud på remskiven (vario'en), så giver det heller ikke noget topfart.
En Malossi Specialbelt fx., vil være en god investering fordi den er stærkere og bider bedre end orig. remmen, når der fx. skal bremses ned og startes op ved mange lyskryds.
De helt stærke og stive remme kan ikke anbefales til let tuning da de er meget hårde (kevlar), og derfor skal opvarmes først, og helst holdes varme hele tiden (læs race) før de bider og reagerer korret.
Men ellers er det også op til ens kørestil og hvad motoren bliver brugt til
Jeg kører med den orig. rem på min Nrg. da det er den, der kører mest roligt og passer godt sammen med orig. trykfjederen og remskiverne bag, og jeg kører ikke motoren så hårdt så varme bliver et problem, det er mest de lange ture med få op/ned-gearinger Nrg'en bliver brugt til.
Svar


Forum spring: