Søg Garagen Hej Gæst! Register

Min nye potte
#37
Jeg har nu prøvet hurtigt at putte den på. Sikke et rod! Hvis jeg sætter den fast i ophænget får den en sjo vinkel ind til cylinderen og modsat hvis jeg starter med at spænde op ved cylinderen. Det er lidt ligesom om røret ikke har den rigtige vinkel. Jeg er heller ikke så vil med at vride alt for meget i den, da jeg har hørt at udstødningen kan flække hvis den kommer til at sidde i spænd. Nogen ideer ?
TruckStar
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#38
Du skal montere den på cyl. først, måske skal du også have dækslet af over svinghjulet for at få drejet potten ind på plads.
Er den oprindeligt til en Minarelli motor ?
Svar
#39
Energy Skrev:Du skal montere den på cyl. først, måske skal du også have dækslet af over svinghjulet for at få drejet potten ind på plads.
Er den oprindeligt til en Minarelli motor ?
JA det er den måske, men den er købt som passende til CPI. Jeg er bare lidt nervøs for at vride i den, kommer den ikke let til at sidde i spænd ? Og ja jeg tror bestemt du har ret i det med dækslet over svinghjulet
TruckStar
Svar
#40
Når du får den ind til blokken (ophænget), så kan det være, at hullerne ikke lige passer 100%, så er det en fordel at file dem op med en rundfil så de passer, ellers kan den som du siger sidde i spænd og med tiden flække ligeså stille, og det vil vi jo ikke have... :wink:
Svar


Forum spring: