Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp en nybegynder
#1
Hej

Jeg har lige fået en ny scooter 30 af mærket longjia og model lj50qt-f, men jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skifter pæren i forlygten når den engang skal skiftes og hvordan ved jeg hvor jeg skal fylde olie på " altså den der blandes med benzinen osv... jeg har læst min manual igennem 10 gange og kan ikke finde nogle af disse opl. kan nogle hjælpe mig her. Jeg har vedhæftet et billed af "dyret" til min profil

Erik Fortvivlethock:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Nu kender jeg ikke lige den model helt, men det er som regel sådan, at olietankens påfyldning sidder enten bagude ved siden af benzintankens påfyldningsstuds el. nede foran cylinderen (låg under sæde m. lås - v. trinbræt).

Forlygtepæren skiftes sikkert ved at du skruer frontkjoldet af, så burde du kunne komme til pæren, ellers kan det være du kan komme til ved at snige en hånd ind under skjoldet uden at skille ad.
Svar
#3
Tigertatto Skrev:Hej
.. og hvordan ved jeg hvor jeg skal fylde olie på " altså den der blandes med benzinen osv... jeg har læst min manual igennem 10 gange og kan ikke finde nogle af disse opl. kan nogle hjælpe mig her.

Erik Fortvivlethock:
Blot et spørgsmål eller 2.
Er du sikker på, at der er tale om en 2-takter?

Og i så fald, hvorfor er tråden posteret her?
Svar


Forum spring: