Søg Garagen Hej Gæst! Register

Og der var kun 3 timer tilbage af min vagt.
#1
Jeg havde lige været i bad i aftes kl lidt i 21, der kom et par lyn i det fjerne så det tænkte jeg ikke mere på.

kl 21 forsvandt lyset i huset i en brøkdel af et sekund, men derefter var alt som det skulle være, intet havde taget skade, så lynet måtte have slået ned langt herfra i en eller anden spændingsforsyning.

Jeg sad og spekulerede på, at det var heldigt at lynet ikke havde slået ned på mit arbejde, så jeg skulle afsted og starte div. pumper og automatik op, der var nemlig ikke kommet en alarm til min telefon, så de sidste 3 timer af min ugevagt var snart overstået.

Jeg blev klogere.

Kl 21,22 ringede telefonen fra Redningsringen der har vagten på de store pumper der driver det 25 m lange og 12 m brede bassin, pumpen var gået i stå.

Nå men i tøjet og afsted, da jeg kommer derned og åbner døren til kælderen hvor filteret til det store bassin står, vælter vandet ud Fortvivlethock: .

I hele kælderen er der mellem 20 og 30 cm vand, alt el er væk og intet fungerer.

Jeg får slået div. grupper fra på eltavlerne så jeg kan få lavet lidt lys så jeg kan se hvad der egentlig er sket.

I kælderen står det åbne kar hvor vi filtrerer vandet fra det store bassin, den flyder over i den helt store stil, det vælter nærmest ud over dens kanter med vand, det viser sig så at lynet har smadret den den sikkerhedsventil der skal lukke af for vandet fra bassinet, så det ikke havner i kælderen ved strømsvigt, så der skal lukkes manuelt i en vis fart.

Efter en times tid falder vandet så meget i kælderen via. et par pumper jeg har sat til at køre, at der nu kan laves et overblik over skaderne.

2 pumper druknet, div. elkontakter ved fodpanelerne svømmer i vand indvendig, gulvtæppet og spillemaskiner i kælderrum druknet, det flyder med ting der er lettere end vand overalt i kælderen, filtermassen fra filteret i kælderen, har forladt filteret og ligger overalt på gulvet i kælderen.

Jeg kontakter derefter min kollega som skulle overtage vagten efter midnat, og spørger om han evt. havde lyst til at komme og hjælpe lidt.
Vi får fat i Redningsringen der kommer med pumper, affugtere og andre sjove ting der kan fjerne vand og filtermasse.

Kl 03,00 kører det store bassin, noget af lyset og spaen fungerer også, det eneste der ikke vil køre, er børnebassinet, de 2 pumper der druknede, var til at drive den.

Her til morgen var taksatoren der allerede og se på skaderne, de dækker hvad der har taget skade, så nu mangler vi bare elektrikkeren får alt el til at fungere igen, men sikke da en afslutning på en vagt. Ked af det

Jeg kan godt mærke jeg ikke er 20 år længere, sådan noget natteroderi sætter sine spor gaaaab.

Havde Redningsringen dog bare vågnet op og ringet med det samme alarmen var kommet hos dem, i stedet for 25 min. efter, så havde skaderne kunne være blevet begrænset, vandet var faldet ca 30 cm i det store bassin, så det er mange kubikmeter der er løbet i kælderen :?
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det var da ellers noget af en oplevelse, må man sige.
Svar
#3
Jps Skrev:Det var da ellers noget af en oplevelse, må man sige.

Ja sådan noget :twisted: vejr guderne disker op med, der var intet om det i vejrudsigten, men det lynede og tordnede, stormede og regnede i stænger fra godt 20,30 tiden i aftes.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#4
Ja, natteroderi i en høj alder er ikke altid smart.
(Lidt afhængigt af, hvad det går ud på måske Blink med øjet )

Noget andet er, at det er ret imponerende med tordenvejr på denne tid af året! Fortvivlethock:
Svar
#5
walker1 Skrev:Ja, natteroderi i en høj alder er ikke altid smart.
(Lidt afhængigt af, hvad det går ud på måske Blink med øjet )

Noget andet er, at det er ret imponerende med tordenvejr på denne tid af året! Fortvivlethock:

Jeg synes at de sidste par år har der været meget tordenvejr på denne årstid, der sker sq nogle ændringer med vejret, se bare temperaturen nu, 11 grader her ved Lemvig :?
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: