Søg Garagen Hej Gæst! Register

Dagens mand i skysovs
#1
Ja, manden i skysovs, det er mig Smil. På vej hjem fra "jobbet" fandt jeg
en lille sort lædertaske, som lå og flød på vejen, tæt på hvor jeg bor. Da jeg kom hjem, tjekkede jeg taskens indhold. Der lå 700 kr, plus en del plastikkort i den. Bl.a. et hjertekort(han er hjertepatient), og diverse kontokort til et par banker, falck osv.


Jeg fandt adressen, på ejeren af tasken. Han boede så i starten af vejen som jeg bor på, og var en ældre herre som naturligvis var helt rundt på gulvet ja nærmest grædefærdig, over at have tabt sin taske. Men han blev hurtigt glad, da jeg spurgte om han manglede noget, og han svarede, ja min taske og jeg så sagde, værsgo her er den Smil.

Selvom jeg sagde nej tak til findeløn, flere gange, så fik jeg alligevel 100 kr.

Så fik jeg da gjort et menneske glad idag Smil.

Jeg har selv prøvet at miste min pengepung, og ved hvilken følelse det er, at gå at spekulere over hvor den er blevet a' og samtidig få lukket diverse kort rimelig hurtigt.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Havde det været her omkring, havde der været stor sandsynlighed for, at han end ikke havde fået hjertekortet igen. Ond

Jeg har selv oplevet at tabe mit sygesikringsbevis en gang. Jeg havde end ikke opdaget det, før der dumpede et brev ind ad døren med det i. Det er dog en 30 år siden. I dag vil man sikkert lave alle mulige tænkelige numre i stedet.
Bibliotekerne har dog indført pin-kode, så man ikke risikere nogen ryder deres CD samling på min regning.
Svar


Forum spring: