Søg Garagen Hej Gæst! Register

Den mister pusten
#1
Jeg har en sær periodisk fejl. Forestil dig at jeg kører glad afsted farten og vejret er underordnet for det sker vilkårligt. Lige pludselig vil den ikke trække ordentligt, ligesom hvis luftfilteret pludseligt blev for stort eller dysen for lille. Jeg trækker ind til siden og enten slukker motoren og tænder igen eller lader den stå 5 sek. i tomgang. Så trækker den som som den skal igen?? Nogen gange går der flere dage imellem det sker og andre gange sker det hver tyvende minut. Nogen der har et bud?
TruckStar
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
T Skrev:Jeg har en sær periodisk fejl. Forestil dig at jeg kører glad afsted farten og vejret er underordnet for det sker vilkårligt. Lige pludselig vil den ikke trække ordentligt, ligesom hvis luftfilteret pludseligt blev for stort eller dysen for lille. Jeg trækker ind til siden og enten slukker motoren og tænder igen eller lader den stå 5 sek. i tomgang. Så trækker den som som den skal igen?? Nogen gange går der flere dage imellem det sker og andre gange sker det hver tyvende minut. Nogen der har et bud?

Lyder motoren normal, når den kører? Ingen skurrelyde fra cylinder?(defekte/knækkede stempelringe, nåleleje gået?).
Eller måske en løs/defekt stelforbindelse? Tændrør, tændrørshætte, tændkabel defekt( revne i kablet eller hætte, så der trænger vand/fugt ind).
Svar
#3
Det kan være tændrøret! hvvde samme problem for mange år siden, det var godtnok en ciao men den havde samme problem, der var intet at at se på tændrøret, det så fulstændigt normalt ud!
Svar
#4
Varmesætning kan ikke udelukkes. Er der fin kompression på, og hvordan ser tændrørets elektroder ud (lyse el. mørke) ?
Svar
#5
Der er superfin kompression på, dysen burde sikkert være et par numre større(kører bedst når den er kold). Men det er som sagt ikke hver gang det sker? Jeg kigger tændrøret i morgen.
TruckStar
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: