Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvilket forsikringselskab?
#1
Hvilket forsikringselskab ska man vælge?

Har prøvet Tryg, de ska ha 985.- for den lovpligtige, nogen der kender billigere forsikringselskab?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Danske Forsikring ligger på ca. 670.
5-10 kr højere for 45.
Svar
#3
codan der giver jeg 660 få en 45
Svar
#4
Codan har vidst også vundet for 4're år i træk, som selvskabet med de mest tilfredse kunder :P
Så tror også jeg søger derhen når jeg har fået dyret hjem.
Giantco
Svar
#5
Topdanmark

815 kr / årligt for 45 scooter
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
jeg har også topdanmark. men med samlerrabat giver jeg 699 om året for lovpligtig med udvidet dækning ved hærværk og tyveri. og det er på en listo 45.
Svar
#7
er ikke meget for samlerrabat, så i tv at de hæver prisen på alle sine forsikringer man har hos dem, hvis der sker noget hærværk på f.eks hus
Svar
#8
kommer nu også lidt and på hvordan man tegner den. ingen af mine forsikringer stiger efter en skade.derfor kaldes de jo foreksempel,bil eller knallert uden bonus tab.. altså for jeg en skade stiger mine forsikringer ikke men de falder med et par hundrede om året hvis ikke jeg har haft nogen skader.min bil er lige faldet med 900kr her pr, 010107. og nuværende bil har jeg kun haft i 10 måneder.
Svar
#9
skodacarsten Skrev:jeg har også topdanmark. men med samlerrabat giver jeg 699 om året for lovpligtig med udvidet dækning ved hærværk og tyveri. og det er på en listo 45.

Samme her for både 30 og 45 knallert og scooter
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
skodacarsten Skrev:kommer nu også lidt and på hvordan man tegner den. ingen af mine forsikringer stiger efter en skade.derfor kaldes de jo foreksempel,bil eller knallert uden bonus tab.. altså for jeg en skade stiger mine forsikringer ikke men de falder med et par hundrede om året hvis ikke jeg har haft nogen skader.min bil er lige faldet med 900kr her pr, 010107. og nuværende bil har jeg kun haft i 10 måneder.

Det er generelt at forsikringsselskaberne har sænket præmien for bla. biler her på det sidste, knallert uden bonustab, den har jeg aldrig hørt om Fortvivlethock:
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#11
nej sandt nok.men det gælder også kun min bil. bare en komma fejl.. men hos codan hvor min gamle knallert var forsikret ville forsikringen stige med 500kr pr år hvis man lavede en skade,men det skal man så ikke hos topdanmark. og de ville også have 10 procent af forsikrings summen.hvis man havde en skade. som en form for selvrisiko. og jeg jeg har nu ikke nogen selvrisiko på min knallert hos top.
Svar
#12
skodacarsten Skrev:nej sandt nok.men det gælder også kun min bil. bare en komma fejl.. men hos codan hvor min gamle knallert var forsikret ville forsikringen stige med 500kr pr år hvis man lavede en skade,men det skal man så ikke hos topdanmark. og de ville også have 10 procent af forsikrings summen.hvis man havde en skade. som en form for selvrisiko. og jeg jeg har nu ikke nogen selvrisiko på min knallert hos top.

Åkaj
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar


Forum spring: