Søg Garagen Hej Gæst! Register

11.september - World Trade Center - Var det hele planlagt???
#1
Hej Folkens.

Har lige siddet og set denne her 1½ times video på Google.

Den handler om, hvad der forårsagede sammenstyrtningen af hele 5 bygninger den 11. september - Det er squ en rystende film, men en ekstremt veldokumenteret påstand om, amerikanerne selv jævnede World Trade Center med jorden, 20 minutter efter, at den sidste kaprede flyver fløj ind i det sidste tårn.

Se den, - jeg har squ stadig hjertegalop her 10 minutter efter filmen.

Der er dansk tekst : http://video.google.com/videoplay?docid=...4843276852

Mvh.
At style en scooter, - er ligesom at sminke en gris...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Tankevækkende og skræmmende Fortvivlethock:
Svar
#3
Jeg har set en anden udsendesel der havde det samme tema.

Jeg synes de glemmer at behandle det faktum at der en fandens masse flydende flybrænstof der kommer ind i bygningen. De sammenstyrtninger/brande der sammelignes med omhandler alm brand.

De småeksplosioner der går "forud" for nedstyrtningen kan det ikke blot være et stort lufttryk der breder sig nedad gennem trappegange og elevatorskakte ?
Svar
#4
Konspirationsteori ...

Problemet er at "fakta" i disse udsendelser ikke bliver tilgået kildekritisk (ikke at det sker særligt tit i den journalistiske verden i det hele taget).

Jeg har det fint med, at man har et alternativt syn på begivenhedernes gang - for jeg er også sikker på, at man aldrig får den rigtige historie fra officiel hold heller.

Men det præger alt for meget, at man har "valgt side" i udsendelsen.

Men visse af tingene/teorierne kan da virke mærkelige - men da de IMO bliver præsenteret utroværdigt, og dermed i utroværdig sammenhæng, er det svært at skille snot fra skidt.

Altså: Der er sikkert flere ting, der kunne belyses bedre fra officiel side, men overall tror jeg ganske simpelt ikke på, at et så omspændende komplot, ville kunne lykkedes uden at nogle implicerede for længst havde stået frem.
Svar


Forum spring: