Søg Garagen Hej Gæst! Register

Listo dækstørrelser
#1
Hej allesammen
Jeg har netop købt mig en spritny Listo og fundet dette fantastiske forum, hvor der er en masse guldkorn, tak for det.
Efter at have kørt et par hundrede kilometer har jeg fundet ud af af de mystiske kina-dæk slet ikke dur og har fundet nogle Bridgestone eller Heidenau jeg gerne vil have, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilken strørrelse jeg kan putte på.

Jeg vil jo gerne have dem så store som muligt - vel at mærke uden at fjerne skærme eller lave andre ændringer :wink: og hvad svarer de nuværnede 10-350 til ? er det 100-80/10 ? jeg forstår ikke det dæk omregningshalløj Græder
Nå, men det jeg gerne vil have er så høje dæk som muligt og en rimelig bredde, da de der sidder der nu er lidt tynde, jeg glider jo i de hvide striber Fortvivlethock: - hjælp udbedes, Tak.

Indlæg delt op.JPS.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du kan køre med 100-80/10, 110-80/10, 80-80/10, 100-75/10, de passer allesammen på standardfælgen.

Jeg skiftede selv til 110-80/10 med et godt mønster i - de kan sagtens være der, med en centimeters frigang til luftfilterkassen. Så får du et dæk med en god bred anlægsflade, der er en smule højere end det originale.

På mine gamle Listo dæk stod der 100-80/10, men andre herinde har oplevet lidt mindre dæk - 80-80/10.

Held og lykke med din nye Listo-bebs. 8)
Svar
#3
Tak for svaret Corty, det lyder godt med 110-80-10 men gælder det både foran og bagved eller kun bagved. Her tænker jeg på om der også er plads til 110-80-10 foran pga. skærmen ?

Andre må også gerne svare eller give erfaring videre, hvis de sidder inde med noget de bare brænder for at komme ud med Idé
Svar
#4
Jeg kan kun svare for bagved, det var der jeg skiftede. Men et godt groft 100-80/10 foran er nu heller ikke af vejen. Husk mange MC'er kører med brede, fede bagdæk og smalle fordæk.
Svar
#5
Endnu engang tak for svaret.

Jeg håber at det går med 110-80-10 både foran og bagved, da jeg lige har bestilt 2 stk Heidenau K58 over nettet i Tyskland på rollershop-express.de

Jeg glæder mig til at kunne få noget vejføling, det kan man ikke ligefrem sige at Listoen fabriksdæk giver :roll:

Er der ingen andre der har erfaring med om der er plads til 110-80-10
foran - med forskærmen på ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hej. du kan sagtens køre med 110 foran også, der er rigelig plads til skærmen, har selv skiftet til tilsvarende størrelse, med et godt resultat.
Scooteren står meget bedre fast i f.eks vådt føre, og klarer bedre de hvide striber på vejen.
Svar
#7
Hej Kinroad,
Tak for svaret, det er jeg glad for at høre.

Lige nu er det ligesom at det er scooteren der styrer sig selv når den "ser" en hvid stribe og ikke mig :?

Det er ved at være mange år siden jeg selv har haft 2 hjul med motor (Suzuki Samurai) helt tilbage i midt 80érne - har dog kørt en del i udlandet, men kun med store hjul, så oplevelsen af de her små Listohjul er noget speciel, det er ok de kun er 10" men at de er så tynde er ikke godt så jeg glæder mig til at få nogle 110-80-10 på.

Efter utallige borede+hakkede Puch Maxier, blev min far og vores naboer trætte af larmen og derfor blev det så til en Samurai, som vist var den første knallert i DK som var decideret plomberet med knækskruer og jeg skal komme efter dig - føj hvor var jeg træt af den :twisted:

Så er det, tror jeg, nemmere med vores små Listoer Grin
Svar


Forum spring: