Søg Garagen Hej Gæst! Register

Omdrejningsbegræsning eller ej ?
#1
Jeg har forsøgt at blive klog på det med omdrejningsbegrænsningen på Listoen, men er ikke helt sikker på det.

Jeg har helt sikkert ikke den rød/ hvide ledning under sædet, har haft alt spaghettien ude og nej den er der ikke. Ligeledes har jeg haft låget af til CDI-boksen og der er det 4 ben tomt, altså ubrugt og ingen ledning - vil det sige at jeg med 100% sikkerhed kan gå ud fra at min lille Listo ikke er omdrejningsbegrænset eller kan den sidde et andet sted ?

Når jeg spørg, er det fordi min Listo kører max 55 km/t uanset om det er ligeud eller nedad bakke, men jeg skylder at sige at den er 100 % lovlig, altså ringen sidder der endnu, dysen er standard og ruller ligeså - håber der er nogle der kan oplyse mig Idé vrøvl det ved jeg der er med alle de Listokammerater der lister rundt herinde Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du kan ikke få mere end 55 km/t på nålen hvis du stadigt har skiven i - det er helt sikkert.

Hvis du har tjekket guiden og du ikke har ledninger eller eller stik, ja så er den ikke begrænset over CDI'en på den måde som vores gamle var.

Idet du siger at ben 4 er tomt, så skulle der ikke være nogen begrænsning.

Jeg kørte til sidst med ringet pillet, 6g ruller og alt andet standard (selv dysen var standard). Nålen i karburatoren var stillet et hak ned = en smule federe blanding,og luftskruen stod 1 3/4 omgang ude. Das war alles.

Maskinen kunne nemt ramme 65 km/t på speedo, men kunne, hvis den fik tid, gå op til 72-75 km/t. Jeg havde ikke problemer med at give fuldgas.

Hvorhenne i landet kører du?
Svar
#3
Hej igen Corty,

Tak for det afklarende svar, hvilket jeg nok tænkte da 55 km/t på nålen vel er ret pænt (viser vist 2-4 km/t for meget), set i lyset af at den er 100% lovlig - men jeg har også gjort alt hvad jeg kunne for at køre den godt og pænt til.

Jeg føler egentlig heller ikke at den mangler omdrejninger eller træk, selvfølgelig kan man altid ønske sig mere, men i forhold til motorstørrelsen yder den faktisk godt syntes jeg.

Det bliver spændende at se hvordan den opfører sig når den får taget ringen og får en 94 dyse samt får 2 stk 110-80-10 Heidenau K58. Jeg tror min lille nyvundne kinerserven biver rigtig glad Grin

Jeg ligger forøvrigt og kører rundt i Sønderborg-området, altså Sønderjylland hvor vi siger Møjn Do 8)
Svar


Forum spring: