Søg Garagen Hej Gæst! Register

Prinsens bike
#1
Når hans kongelige højhed kronprins Frederik skal ha' en ny to-hjuler er det åbenbart ikke T. Hansen han ringer til (selv om jeg er overbevist om at han var svært fristet af de nedsatte Gianco 45'ere i 2010). Næh, han ringer - eller beordrer sin hofsekretær til at ringe - til Uffe Lauge Jensen og dekrere at man begærer et køretøj konstrueret som er velegnet til at deltage i Bakkens åbning med kongelig stil.

Resultatet har lige været udstillet på CPH Lifestyle og BT fik snuppet et par billeder af dyret...

   

   

   

   


Ikke værst. Slet ikke værst. Jeg kan dog ikke ungå at bemærke følgende...

- Cyklen er med egoist-saddel. Så enten får Mary sin egen eller også er det meningen at hun skal blive hjemme og passe børnene. Eller måske var sadlen hendes ide fordi hun foretrækker at blive hjemme og gerne vil sikre sig at kronprinsen ikke har nogen undskyldning for at medtage en bagsædepassager. Specielt af typen med blondt hår og store fordele.

- Taget i betragtning at den kære Uffe kræver et depositum på mindst 100.000 kr før han så meget som tager hænderne op af lommen synes jeg godt nok at det er et gnattet speedometer. Det ligner noget som er lavet af en gammel forlygte og dele fra Brinks rodekasser med brugte elektronik-komponenter. Det kunne han altså godt have gjort lidt mere ud af.

Cool
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det sjældent jeg skriver dette om motorcykler. Men den viste model er grim i mine øjne Grin
 46 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 22.000 km VGA Mover 2016 6.600 km. Har haft Puch VZ, Puch MS 2 og 3 gear, Gilera Touring, Yamaha 4gear, Suzuki K50, Honda CD og Dax, Dr Big osv osv :D
Svar
#3
Og hvordan monterer man topboks på den?. Grøn grin

Svar
#4
Han behøver skam hverken topboks eller gul vest. Så snart der kommer en krone-plade på maskinen er han immun overfor færdselspolitiet...

Blink med øjet
Svar
#5
(26-02-2011, 02:30)Runnerdude Skrev: Han behøver skam hverken topboks eller gul vest. Så snart der kommer en krone-plade på maskinen er han immun overfor færdselspolitiet...

Blink med øjet

Men ikke overfor mor Flov Grin .
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ville ikke eje den om jeg så fik den tilbudt.
Den er da tudegrim. Eneste plus er at den er Dansk bygget. Godt gået i dette afgiftsplagede møgland
Yamaha Fj 1200 årg 1989. "Smølferaketten".
Puch Maxi.
Vespa Ciao.
Svar
#7
(26-02-2011, 06:08)kragen Skrev: Men ikke overfor mor Flov Grin .

Som ejer Kronborgs kasematter og dermed bestemt har fine faciliteter til en uforglemmelig husarrest. Men hun er jo sikkert helt underdrejet over at være blevet bedstemor, så han kan næppe gøre noget galt så længe hans kone blot klemmer et par prinser ud i ny og næ...

Blink med øjet


Fjdriver Skrev:Ville ikke eje den om jeg så fik den tilbudt.
Den er da tudegrim.

Det kommer selvfølgelig også lidt an på om man overhovedet kan li' lowrider stilen. Men jeg synes personligt at den har flotte og harmoniske linjer som på perfekt vis indrammer V-Rod motoren. Jeg synes også at farvevalget og malingen med det integrerede royale monogram er vellykket. Til gengæld er jeg ked af baglygten, der virker som om den er blevet klasket på som en "efter-tanke" i den ellers flotte - og utvivlsomt håndlavede - bagskærm. Her kunne den kære Uffe-mand også godt have udvist lidt mere kreativitet, når han nu får lov til at lave en MC til landets mest kendte kendis.

Cool

Svar
#8
(26-02-2011, 06:08)kragen Skrev: Men ikke overfor mor Flov Grin .

Kronprinsen kørte faktisk engang hurtigere rundt på Padborg park, i hans brors Ford Cortina, hurtiger end prins Joachim's rekord. Han ville gerne køre motorløb, men han må ikke for mor Blink med øjet
Thybo af guds nåde.
Min Gilera Stom
Puch Maxi renovering (Projekt håbløs)


" Remember. Four wheels move the body, but two wheels move the soul."
Hvil i fred Kragen.
Svar
#9
Berlingske Tidende har lidt flere detaljer om cyklen.....


Citat:Kronprinsen kan lufte sin nye kværn til maj

Kronprins Frederik har fået specialbygget et bæst af en motorcykel, der kan køre 250 km/t og rammer 100 på under fire sekunder. Så nu kan han flashe monogrammer, brillanter og tatoveringer, når han til foråret får mulighed for at lufte sin nye kværn.

Af Claes Lautrup

Noget tyder på, at Kronprins Frederik ikke har nok i børnevenlige stationscars. Den fartglade kronprins har nemlig fået bygget en specialdesignet motorcykel i samarbejde med motorcykelbyggeren Uffe Lauge Jensen. Vidunderet kan i disse dage opleves på livsstilsmessen CPH Lifestyle i Valby, og det er bestemt ikke et konventionelt syn af en Suzuki eller Honda, der venter de besøgende.

- Han har været med til at sammensætte den matte farve. Derudover har han ønsket, at den skulle prydes med guld og brillanter, der symboliserer hans fire børn, foruden hans eget og kronprinsessens monogram, forklarer Uffe Lauge Jensen, der fortæller, at motorcyklen skyder en tophastighed på 250 km/t. og rammer 100 km/t. på under fire sekunder.

Motorcyklen, der i øvrigt også har påklistret kronprinsens tatovering fra tiden i frømandskorpset, er den første og eneste motorcykel i verden, der har en godkendt nummerplade på siden. Unikummet vil blive overdraget til kronprinsen til maj, og ifølge Uffe Lauge Jensen, er det bestemt ikke meningen, at den skal stå og samle støv.

- Kronprinsen er en kæmpe motorcykelentusiast, og jeg kan da godt røbe, at den ikke købt til blot at stå til pynt i garagen. Han skal helt sikker ud og køre på den.

Uffe Lauge Jensen ønsker ikke at angive de økonomiske detaljer i aftalen med kronprinsen, men oplyser, at hans motorcykelpriser starter fra 550.000 kr. på danske plader.

Så nu ved vi lidt mere. Angiveligt er der brugt ægte guld og ædelsten til stafferingerne, så prinsen bør vist bruge både skivelås og kæde når han stiller den udenfor Brugsen.

Cool
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
(27-02-2011, 02:44)Runnerdude Skrev: Berlingske Tidende har lidt flere detaljer om cyklen.....Så nu ved vi lidt mere. Angiveligt er der brugt ægte guld og ædelsten til stafferingerne, så prinsen bør vist bruge både skivelås og kæde når han stiller den udenfor Brugsen.

Cool

Nu betaler Pingo ikke moms og afgifter, så mon ikke prisen er mere rimelig, end plus en halv million Blink med øjet .
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#11
(27-02-2011, 08:36)kragen Skrev: Nu betaler Pingo ikke moms og afgifter, så mon ikke prisen er mere rimelig, end plus en halv million...

Sagt på en anden måde: Uanset hvilket køretøj han anskaffer er det som at købe en knallert 45...

Blink med øjet
Svar
#12
Hvorfor er den ikke kongeblå, og med hermelin pels på saddelen. Discount bike.. og nej rønnebærene er slet ikke sure... hehe
Kymco agility 2006, Yamaha Jog R 2003, Piaggio Typhoon 2004. PGO New Ligero 2010, Aprilia Sportcity One 50 2009, Vespa Lx 50 2T 2011.
Svar


Forum spring: