Søg Garagen Hej Gæst! Register

Cylinder skyld i sprutten?
#1
Når et cylinder har gået lidt over 37,000 km og stempel omkring 10,000 km kan de så godt være derfor min hot bare hakker istedet for at køre?

Cylinder er orginal og aldrig blivet skiftet nemlig

Video af problemet spruttende
http://scootergalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=86571

Tja den har gået langt
http://scootergalleri.dk/uploads_large_w...2023:28:47
'

Der er kommet nyt tændrør og tændrørs hætte på. ny membran. helt ny stel forbindelse, og ny top pakning ved det gamle cylinder og så der kaburator blevet tjekket hvor der var en ting vi rensede den hed luftskrue vist nok, er ikke helt sikker. topstykke og diverse andre ting er også blevet renset med noget specielt spray Men intet har hjulpet på problemet så tror i det kan fixes med nyt stempel og cylinder?

et billigt cylinder kit, kan det anbefales hvis nu overståene det er problemet?
http://www.scooter-dele.dk/piz.asp?id=20...2&mId=1950
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hmm, løjerligt - har du tjekket, at der ikke trækkes falsk luft ind omkring der hvor luftfilterkassen sættes på cylinderen, evt. hul i kassen eller slangen mellem kassen og karburatoren ?
Hygge hejsa.
Svar
#3
Min gamle Big1 lavede noget lignende engang. Det kunne måske være statoren, karburatoren, vacuumhanen eller benzinfilteret (hvis der sidder et på)? der driller. Har du renset alle dele i karburatoren og pustet den igennem med trykluft, eller andet (f.eks en cykelpumpe Smil ).

Den måde den lyder på, kunne tyde på der sidder noget skidt i karburatoren f.eks i dysen,dyserøret eller ved nålen der styrer benzintilførslen. Og hvis man kommer til at bukke den holder, den sidder i (nålen), så kan der komme enten for meget eller for lidt benzin til karburatoren. Vacuumpumpen kan man kun skifte ud. Der hjælper trykluft ikke.

Falsk luft ved cylinder7bundpakning, er også en mulighed, hvia man ikke har husket at krydspænde topstykket. Hvordan ser luftfilterindsatsen ud?
 47 år på 2 hjul. Kymco Super 8 2015 24.000 km.
Svar
#4
Lav en kompressionstest på dyret, så ved du om den er slidt Smil

Var det ikke dig, hvor folk skrev det måske var tænding, falsk luft eller manglende stelforbindelse ?
Svar


Forum spring: