Søg Garagen Hej Gæst! Register

Aprilia Mojito 25 km/t - begrænsninger
#1
Hej BS!

Jeg har købt en brugt Aprilia Mojito i 25 km/t udgave. Der er sat en Malossi sport 50 ccm cylinder på, ellers er den standard. Jeg synes, at den kører udmærket til de 30 km/t, derefter skal den virkelig arbejde for at komme op på de 40. Når den kører med de 35 km/t så bliver udstødningen meget varmt, og jeg kan mærke at motoren yder rigtig meget.

Nu er mit spørgsmål: hvad sidder der er begrænsninger på sådan en Aprilia 25 km/t udgave, og hvad skal pilles af, for at den kører jævnt med normale omdrejninger? VIl helst beholde den originale udstødning.

Mvh.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Der er nok en skive eller to i vario'en og udstødningen er nok også begrænset Blink med øjet
PGO PMX Sport - 14000 km. Købt d. 27/07/11 :)
Svar
#3
Ok, tak for svar.

Vil det hjælpe med at fjerne begrænsningen på vario? Hvordan vil den køre? (Højere/lavere omdrejninger) og skal den så evt. omdyses?

Vh.
Svar
#4
(25-01-2011, 11:11)aprilian Skrev: Ok, tak for svar.

Vil det hjælpe med at fjerne begrænsningen på vario? Hvordan vil den køre? (Højere/lavere omdrejninger) og skal den så evt. omdyses?

Vh.

Den vil køre hurtigere - vel nok en 10-15 stykker mere på toppen - ved et lavere omdrejningstal. Den vil også bruge mindre benzin, blive mere støjsvag og få længere holdbarhed. Den eneste ulempe ved at fjerne vario-begrænsningen er, at det ikke er lovligt. Det er heller ikke nødvendigt at dyse om.

Cool
Svar


Forum spring: