Søg Garagen Hej Gæst! Register

Fartbegrænser
#1
Jeg har tænkt mig at købe en Peugeot speedfight 2, den fået fjernet alle begrænsninger også den i motorblokken, da den er fra 2005. Men jeg ville høre om en fartbegrænser med bremsekode er det samme bras som dem med kontakt?

Den med bremsekode: http://www.speed-up.dk/product.asp?product=4511 (Ved godt at den er udsolgt)

Den med kontakt: http://kgi.dk/product-1473-1183.php
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Prøv at søg herinde på forummet Smil Du vil finde utrolig mange post's omhandlende omdrejningsbegrænseren. og næsten alle vil være negative Grin

http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=4224
http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=4794
http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=9986


Grin der er ihvertifald lidt Blink med øjet
Svar
#3
Jeg havde Betella'en - den med bremsekode - på min gamle Gilera Runner og kan sige at den fungerer som beskrevet på den maskine. Jeg kender ikke noget til dens virkning på en Speedfight.

Koden er fast indstillet fra fabrikken (står på bagsiden af instruktions-arket), men du kan vælge mellem to længder - en med fem tryk og en med syv tryk - ved at klippe en ledning over. Når maskinen startes er den automatisk slået til, så man skal give den koden for at "låse op" for de fulde omdrejmimger hver gang. Da Betella'en kan skrues meget langt ned kan man derfor også bruge den som startspærre hvis man justerer cut-off omdrejningstallet ned under tomgangshastighed. Det er faktisk ret smart.

Det er forøvrigt heller ikke så dumt at man skal bruge koden ofte, for så kommer den til at sidde i fingrene.

Om den vil snyde politiet eller ej afhænger helt af hvordan din maskine reagerer på at blive omdrejningsbegrænset. Nogle lyder bare som om der ikke er gasset helt op, mens andre hoster og hakker og skyder i udstødningen. I sidstnævnte tilfælde snyder man altså ingen, for politiet kender udmærket til fartbegrænsere og de yngste af betjentene har måske ligefremt haft en på deres egen knallert engang. Specielt kraftigt tunede to-taktere lyder sjældent godt hvis de får fuld gas med en begrænser på.

Cool
Svar


Forum spring: