Søg Garagen Hej Gæst! Register

Regal raptor tændingsproblemer?
#1
Ja jeg har sådan en Regal Raptor der er lidt problemer med. Der har været nogle problemer med karburator is... troede jeg. Jeg har haft skilt karburatoren ad og renset den. Det hjalp overhovedet ikke (det skal lige siges at jeg har forsøgt med karburatorsprit og et andet specielt additiv).
Fandt så ud af at der sad en slange nede på studsen helt nede ved cylinderen som ikke var forbundet med noget. Jeg tænkte at det nok var der problemet lå, jeg kunne ikke lige finde ud af hvor slangen skulle sidde så jeg blændede det bare af, med det resultat at den kunne stå i tomgang.
Nu tænkte jeg det ville virke, så jeg begyndte at køre, alt var fint indtil videre, men lige pludselig begyndte den at dø, jeg kunne holde den i live ved at pumpe gassen og fik den op i omdrejninger, så jeg kunne køre lidt igen. Efter 500 m skød den og begyndte at dø igen. Jeg nåede lige hjem, og kiggede hvor den slange skulle sidde. Den skulle sidde oppe i den "boks" hvor der udstødningsgassen bliver filtreret inden det går videre ind i luftfilteret.
Jeg prøvede at starte den, men der skete ikke en skid. Jeg tog tændrøret ud for at se om det gnistede, og jeg kunne så se at gnisten var meget svag og den ikke gnistede hver gang. Så det må være et tændingsproblem. Nogen der ved hvad der kunne være galt? tænkte lidt på om det kunne være CDI'en eller nede ved svinghjulet det kunne være galt.

Håber i kan hjælpe Mvh en meget frustreret Alexander
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Nyt tændrør ! -specielt hvis det er et Kinarør (Torch el. andet ukorrent) brug NGK rør !
Svar
#3
Jeg har prøvet med et nyt tændrør. Jeg har sat et C7HSA i og det sad der også før. Det nye tændrør er nu sovset ind i benzin, fordi den ikke antænder det. Har fået nogle råd på et andet forum. Ny CDI boks og så måske fugt inde bag dækslet til tændingen, så det prøver jeg med. Tak for hjælpen alligevel.

Mvh Alexander
Svar
#4
Det viste sig at være CDI boksen den var galt med, og den kører nu som den skal.

Mvh Alexander
Svar
#5
Hej

Er det muligt at jeg kan få lidt hjælp

Jeg er helt på bar bund med hensyn til Raptor.
Har du tegninger og Hvilke cdi skal jeg købe osv
Kan du hjælpe??

Mvh Henrik
Mvh HMN
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: