Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp mig!
#1
Hey folkens
jeg har prøvet at lave min pgo hot50 men den vil ikke starte der jeg var på vej hjem forleden aften sagde den nogle mærkelige lyde nede fra motoren og siden da har jeg ikke kunne tænde den, jeg har prøvet at skifte den ledning som går fra tændrøret men det virked ikke, det er ligesomom den slet ikke giver gnist når jeg kickstarter og den lyser heller ikke mere når jeg gør det som den plejede.. kan i hjælpe mig med hvad der er galt?? Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Velkommen til!

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Prøv at beskrive lyden!

Kan du træde i kickstarteren?
Hvis den sidder fast, er det nok dit stempel der har sat sig, det lyder umiddelbart mest sandsynligt.

Har du tjekket om tændrøret gnister?
VGA Digita
Juni 2011 (kørt 2590 km)

Giantco Sprint
Juni 2009 - August 2010 (købt ny, solgt 5275 km)
CPI Oliver
August 2010 - December 2010 (købt ny, død og defekt ved 2237 km)
PGO Gmax
December 2010 - Mrts 2011 (købt 26000 km, solgt ved 27200 km)
CPI Hussar
April 2011 - Maj 2011 (købt 2800 km, ophugget ved 3329 km)
Svar
#4
Prøv også at tjekke om tændrøret gnister eller om det er dødt?. Og så ville jeg lade batteriet helt op og prøve igen, og vis dit tændrør ikk gnister skal du ha fat i et nyt.

Emil
Bil: Audi A4, 2.0 TDI 207/445 HK/NM. 
Knallert: ingen pt. 
Husdyr: 3 katte. 
Arbejde: lastbilchauffør. 
For sjov/projekter: mini chopper. 
Uddannelse: lastbilchauffør med speciale i gods transport. 
Svar
#5
(12-01-2011, 20:11)ksj-rdo Skrev: Prøv at beskrive lyden!

Kan du træde i kickstarteren?
Hvis den sidder fast, er det nok dit stempel der har sat sig, det lyder umiddelbart mest sandsynligt.

Har du tjekket om tændrøret gnister?

ja jeg kan sagtens træde påp kickstarteren og den lyder helt normalt, nej det har jeg ikke kan det være nået med stelforbindelsen, og hvor sidder den henne på hot?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Det kan sagtens være stelforbindelsen ja - og så vidt jeg ved sidder den enten ved blæserhjulet eller udstødningen, men det må du ikke tage mig op på. På min PGO sidder den ved udstødningen.

VGA Digita
Juni 2011 (kørt 2590 km)

Giantco Sprint
Juni 2009 - August 2010 (købt ny, solgt 5275 km)
CPI Oliver
August 2010 - December 2010 (købt ny, død og defekt ved 2237 km)
PGO Gmax
December 2010 - Mrts 2011 (købt 26000 km, solgt ved 27200 km)
CPI Hussar
April 2011 - Maj 2011 (købt 2800 km, ophugget ved 3329 km)
Svar
#7
Men det ville ikke forklare at den laver underlige lyde.. Lyde tyder på at det er noget mekanisk, og ikke noget elektrisk. Tjek først om der er gnist på dit tændrør. Hvis der er det, kan du udelukke at det er et el problem.
VGA Digita
Juni 2011 (kørt 2590 km)

Giantco Sprint
Juni 2009 - August 2010 (købt ny, solgt 5275 km)
CPI Oliver
August 2010 - December 2010 (købt ny, død og defekt ved 2237 km)
PGO Gmax
December 2010 - Mrts 2011 (købt 26000 km, solgt ved 27200 km)
CPI Hussar
April 2011 - Maj 2011 (købt 2800 km, ophugget ved 3329 km)
Svar


Forum spring: