Søg Garagen Hej Gæst! Register

Gps tracking
#1
Jeg vil lige hører om, der er nogen Gps tracking i ville anbefale til min hot 50
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
De billige virker stort set alle på samme måde, og ingen rigtig forskel mellem disse.

Du får dog ikke en serviceplan med i købet, dvs. du kun modtager en sms eller et opkald fra enheden, hvis den bevæger sig ud fra den radius man har bestemt.

Jeg ved desværre ikke hvor meget strøm de bruger, men jeg tror alligevel de sluger lidt, så et godt batteri er bestemt at foretrække. Nu er batteriet også meget nemt at fjerne fra forskellige scootere, så jeg ved egentlig ikke hvor godt en GPS løsning er, hvis man bruger hovedbatteriet.

De dyre løsninger starter hvis omkring 2.500,- kr. plus evt. abonnement.

http://eurotracker.dk

Har du fået stjålet en del scootere eller hvorfor vil du gerne have en GPS løsning ?
Svar
#3
Jeg har købt en scooter for en mdr siden, så vil jeg bare gerne kunne finde den igen, hvis den bliver stjålet.. Det var en ven, der sagde man kunne købe en gps og montere i scooteren Grin
Svar
#4
http://www.dba.dk/gps-tracker-minimodelh...-70814715/
Svar
#5
Tænk på alle de kædelåse du kan få for 2500kr.. Griner
Tidligere:
Baotian BT49QT-7. Peugeot Speedfight 3. Hyundai i10. Ford Mondeo. Aprillia Ditech.
CPI Hussar. Nissan Primera eGT. Alfa Romeo 156. Ford Mondeo V6. VW Polo Fox. Nissan Almera. Mitsubishi Galant V6. Nissan Micra
Nuværende:
Saab 900
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ja, det har du da ret i Grin
Svar
#7
(12-01-2011, 18:12)UGGA Skrev: http://www.dba.dk/gps-tracker-minimodelh...-70814715/

Prøv da lige og køre med begge spejle, så slipper du for at dreje hovedet, på kan se hvor tæt du kommer på alt i den anden side Blink med øjet Og især i denne sne.. :P
Pmx Sport Hvid, 9500 km.
Svar
#8
Jeg har kun et spejl (det er noget øv)
Svar
#9
Jeg vil så nok mene, at de billige GPS'er er bedre end ingenting. Mod de rigtige tyve hvor knallerten skrælles og sælges videre som stumper hjælper de ikke - de fyre finder trackeren næsten lige meget hvor du sætter den - men i tilfælde af brugstyveri (folk som stjæler maskinen for at køre lidt rundt og derpå smider den i en grøft når tanken er tom) kan et GPS-koordinat gøre det nemmere at finde ud af hvor scooteren kan samles op.

Cool
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
På en scooter er et meget begrænset batteri - så strømforbruget betyder en del. Køber du en billig tracker, skal trackeren oplades uafbrudt - og er den tilsluttes batteriet, så bliver det fladt på kort tid. Så tjek strømforbrug, eller eventuelt standby tiden, på det indbyggede batteri, før du køber en. Jeg fandt en oversigt her:

http://www.fp-sikring.dk/Tyveri/Sporingssystemer.aspx

Du kan tage oversigten, og søge på hver enkelt tracker, indtil du finder en god og billlig en, som passer til dit budget. Men vær bevidst om strømforbruget. Nogle aflader batteriet på under en uge! Andre kan køre standby i et år.
Svar
#11
Citat:Jeg vil så nok mene, at de billige GPS'er er bedre end ingenting. Mod de rigtige tyve hvor knallerten skrælles og sælges videre som stumper hjælper de ikke - de fyre finder trackeren næsten lige meget hvor du sætter den - men i tilfælde af brugstyveri (folk som stjæler maskinen for at køre lidt rundt og derpå smider den i en grøft når tanken er tom) kan et GPS-koordinat gøre det nemmere at finde ud af hvor scooteren kan samles op.

En alarm kan være bedre end en GPS tracker. GPS trackers jammes nemt, og i mange lande, er muligt at købe jammers, der jammer såvel GPS som mobiltelefoner. En sådan jammer, vil sætte de fleste ud af drift. GPS/GSM jammers er forbudt i danmark, men kan købes i mange andre lande.
Svar
#12
(13-01-2011, 01:28)Super 8 Skrev: En alarm kan være bedre end en GPS tracker. GPS trackers jammes nemt, og i mange lande, er muligt at købe jammers, der jammer såvel GPS som mobiltelefoner. En sådan jammer, vil sætte de fleste ud af drift. GPS/GSM jammers er forbudt i danmark, men kan købes i mange andre lande.

En brugstyv vil typisk være en person som kommer forbi og tager en hurtig chance mens man lige er inde hos Børge og hente de fodboldstøvler han lånte igår. Det tager jo kun 5 minutter så man gider ikke at sætte kæden på... men som jeg selv fandt ud af så tog det 12 sekunder at stjæle min.

Sådan en fyr vil ikke have en jammer, endsige ane hvad det er.

Svar


Forum spring: