Søg Garagen Hej Gæst! Register

Rødglødene PGO Comet
#1
Hej alle,

min kæreste har lige købt en pgo comet fra 2004, som har kørt 1300 km. den bliver noget varm efter en tur på 10 km, især i boksen under sadel, og når man kigger ind i hullet på udstødningen, så lyser den rødglødene.
er det normalt?

venlig hilsen
2-stroke

Overskrift ændret lidt.JPS
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
2-stroke Skrev:min kæreste har lige købt en pgo comet fra 2004, som har kørt 1300 km. den bliver noget varm efter en tur på 10 km, især i boksen under sadel, og når man kigger ind i hullet på udstødningen, så lyser den rødglødene.
er det normalt?

Begge dele er helt normalt. For det første bliver alle maskiner varme efter en tur - og PGO Cometens sædebrønd bliver relativt varm - dette fordi maskinen i modsætning til andre maskiner har cylinderen placeret lodret, hvorfor der afgives en del varme til sædet.

Glæd jer over integreret sædevarme til vinter 8)

Udstødningen skal være rødglødende indeni, eller rettere, katalysatorelementet. For at sådan et virker, skal det nemlig være rødglødende - det er bl.a. derfor at katalysatorer ikke virker det første stykke tid, de skal lige varmes op først.

Så at du kan se noget inde i udstødningen der er rødglødende skal du bare glæde dig over, så er du nemlig med til at spare miljøet 8)

Comet'en er en rigtig god maskine, kører supergodt i standardtrim med skiven pillet. Den siger ikke ret meget i forhold til andre maskiner og så er det velkendt PGO teknik - det kører bare...

God fornøjelse med maskinen.
Svar
#3
Tusind tak for dit indlæg, det beroligede mig meget, ( trode vi havde købt katten i sækken )så nu kan jeg roligt falde i søvn.
venligst
2-stroke
Svar
#4
2-stroke Skrev:Tusind tak for dit indlæg, det beroligede mig meget, ( trode vi havde købt katten i sækken )så nu kan jeg roligt falde i søvn.
venligst
2-stroke

Anytimes - nu håber jeg så bare ikke den er så lydløs så du ligefrem falder i søvn under kørslen :heheh:

Happy cruising Fortvivletcooter:
Svar


Forum spring: