Søg Garagen Hej Gæst! Register

E9 godkendt udstødning Piaggio
#1
Hejsa BS, jeg har undret mig lidt over at nogle skriver deres MC-scootere ikke kan synes med sådan en knækudstødning her: http://www.sip-scootershop.com/EN/Produc...+180+.aspx

Burde den ikke smutte lige gennem syn så længe den har den E9 godkendelse, eller skal den bruge andre godkendelser før den må bruges på offentlig vej?

På forhånd tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(28-12-2010, 21:00)Pgo-Fan Skrev: Hejsa BS, jeg har undret mig lidt over at nogle skriver deres MC-scootere ikke kan synes med sådan en knækudstødning her: http://www.sip-scootershop.com/EN/Produc...+180+.aspx

Burde den ikke smutte lige gennem syn så længe den har den E9 godkendelse, eller skal den bruge andre godkendelser før den må bruges på offentlig vej?

På forhånd tak.

ECE-mærket "E9" betyder, at den er godkendt i Spanien. En sådan godkendelse, som skal være synlig på potten, gælder i hele EU - såfremt, potten er monteret på den model, den er godkendt til. Er den E-godkendt til en Aprilia xx, må den ikke monteres på en PGOxx. Der skal altså foreligge en E-godkendelse på potten til den aktuelle model. Da den almindelige betjent ikke kører rundt med en E-fortegnelse over alt udstyr, og man ikke har pligt til, at medbringe yderligere dokumentation, vil potten ikke give anledning til spørgsmål, når den er E-mærket; men til syn, vil en emsig kontrollant måske nok tjekke, om potten er godkendt til modellen.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Okay tak for svaret kragen, men i tilfælde af at politiet gerne ville se dokumentation, kan det findes et sted på nettet, synes ikke jeg kan finde noget på SIP-scootershop nemlig.
Svar


Forum spring: