Søg Garagen Hej Gæst! Register

t-rex 110 går ud
#1
Hej. har en t-rex 110 som starter fint, og kan sagtens tage gassen på støttebenet, så når jeg kommer ud og køre på den, går den ud efter et par min kørsel, dernæst kan den ikke starte, kan en gang imellem få den til at tænde og går kort tid efter ud. Hvis jeg så venter nogle timer starter den lige så fint igen??? lige indtil man kører en tur på den... øhh? Der er speciel karborator væske i til scooter/mc, men har brugt det lyse røde. Nogen gæt?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hej og velkommen til Billig-Scooter.dk

Du bedes venligst rette dit indlæg, så det kommer i overensstemmelse med gældende regler, for indlæg i dette forum. Vi går bla. meget op i, at man især husker, at der skal benyttes stort begyndelsesbogstav ved sætningsbegyndelser. Det gælder altså også, efter følgende tegn: punktum (.), udråbstegn (!) og spørgsmålstegn (?).

Du kan læse mere om, hvorfor vi går meget op i, at man skriver pænt, her: http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=5327

Skulle dette give anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til, at sende en privat besked.


Mvh
Stig
Svar
#3
Det lyder ud fra din beskrivelse som om den måske får for lidt benzin og derfor går ud, når den har kørt svømmerhuset tomt. Prøv at se om der er indsat et benzin-filter på slangen mellem tanken og karburatoren og rens/udskift det.

Cool
Svar
#4
Jeg ville nok starte med tændhætten, derefter tændspolen. Det er lige efter bogen, sådan vil en periodisk fejl vise sig. Er der en løs forbindelse heri kan den til tider først vise sig når komponenten bliver varm, og det fordi ved varme udvider den sig, og forbindelsen bliver brudt.
Svar


Forum spring: