Søg Garagen Hej Gæst! Register

Gratis taletid hos Skype.
#1
Man kan idag og de næste 3 onsdage modtage 20 minutters gratis taletid hos Skype på denne adresse.

https://secure.skype.com/store/member/lo...setlang=da

Hvis det skulle ha' nogen interesse.

Jeg har selv hente gratis taletid hos dem idag, så det virker.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Så har jeg lige hentet 20 min. igen uden problemer.
Svar
#3
Der er også gratis minutter hos sipdiscount.com. Registrering koster ca. 80 kroner, for 4 måneder (20 kr. per måned), og så kan gratis telefonien fortsætte. Enten kan indtastes begge numre, så der ringes gratis mellem disse, eller der kan downloades et program til computere og bruges denne til samtale.

Downloades et program, kan registreres via denne - downloades ikke et program, kan der registreres via hjemmeside. Der kan bruges ethvert SIP program til computeren (fx. X-Lite, Gizmo osv.), eller en SIP adapter, eller en SIP telefon, og dermed understøttes alle computerplatforme. De indsatte penge bliver på kontoen, og hver gang der sættes penge ind, gives 120 gratis samtale dage.

Når de er brugt, koster samtaler 1 cent per minut, for gratis landene med mindre der vælges at sætte penge ind, så man kan spare op. Mobiltelefoni er dyere og ikke gratis, andet end til USA - og nogen lande er ikke gratis. Billigste SIP telefon for tiden som fungere uden PC (behøver ikke at være tændt som ved Skype), er ALLNET ALL7950 SIP Komfort til under 400 kroner. Et dansk nummer, så der kan ringes til telefonen, koster så vidt jeg husker fra 50 til 150 kroner, og er en engangsudgift.

Indlæg delt op. JPS
Svar


Forum spring: