Søg Garagen Hej Gæst! Register

Startproblemer
#1
Hej herinde Grin

Dette er mit første indlæg og håber på en masse hjælp. Det er ikke min egen scooter der har problemer og jeg kender ikke så meget til scootere (endnu). Jeg arbejder et sted hvor en beboer har en PGO BIG (Tror jeg) som ikke kan starte.

Jeg har ikke oplevet at han har haft problemer med scooteren før. Det der er sket er at forleden dag døde scooteren for ham efter at have bremset op for en bil der kørte ind foran ham. Deefter kunne ´han ikke starte den. Han fortalte at han manglede olie. Så det fik han hældt på. Scooteren kunne dog ikke starte alligevel. Næste morgen fik han dog gang i den i korte omgange. Den fik lige lidt tænding med døde med det samme. Han bruger kickstarteren da den aflader med starteren. Senere samme dag fik han gang i den og den har nu kørt fint et par dage uden startproblemer.....

I går aftes gik scooteren igen død under kørslen. Han kunne ikke få gang i den her til morgen heller.

Det der sker er at han ved ca hvert 6-7-8 forsøg med kickstarteren får lidt tænding på og motoren kan køre i ca 2 sekunder...og så går den ud.

Jeg prøvede at "pippe" lidt om at det kunne skyldes tændrøret eller fugt i karburatoren. For han bruger ikke karburatorbenzin. Men det var han overbevist om ikke var tilfældet fordi at den er gået ud efter motoren er blevet varm. Det var dog mit bedste bud. Scootere er liiidt anderledes end en puch maxi som er sidste tohjulede køretøj jeg har haft.

Håber i har en ide om hvad det kan skyldes at hans scooter går ud og ikke kan starte igen ud fra det jeg har beskrevet. Hvis jeg skal finde ud af noget mere konkret siger i bare til... men det er det jeg indtil videre kender til problemet...

FortvivletSvar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hejsa...

Jeg ville prøve at rense karburatoren. Det kan være grundet den hårde opbremsning, at der er kommet noget skidt i karburatoren og det driller nu.
Her er en guide..
http://www.billig-scooter.dk/showthread.php?tid=4472

Mvh.
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar


Forum spring: