Søg Garagen Hej Gæst! Register

Ny trykfjeder, men hvilken?
#1
Goddag, jeg investerer i en ny kobling, koblingshus og bremseklinge, det eneste jeg skal finde ud af er hvilken trykfjeder jeg skal købe, jeg skal bruge den som er tættest på standard trykfjeder.

så af dem her http://speedline.dk/da/scooter/peugeot-s...rykfjeder/

Hvilken er mest standard som jeg kan bruge? (skal hilse at sige Top performance 22% er ALT FOR STOR OG HÅRD)

Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(14-11-2010, 23:04)Morten-Turi Skrev: Goddag, jeg investerer i en ny kobling, koblingshus og bremseklinge, det eneste jeg skal finde ud af er hvilken trykfjeder jeg skal købe, jeg skal bruge den som er tættest på standard trykfjeder.

så af dem her http://speedline.dk/da/scooter/peugeot-s...rykfjeder/

Hvilken er mest standard som jeg kan bruge? (skal hilse at sige Top performance 22% er ALT FOR STOR OG HÅRD)

Så må du finde en, med mindre tryk Blink med øjet . Du kan ikke gå ud fra procentangivelser på fjedrene, da det ikke angives, hvilket tryk, man går ud fra, når man angiver procenterne. Mit gæt vil være, at du nok skal søge i omegnen af 26-32 kg. Mål evt. den 22%, du har, på en badevægt, så du ved, hvor mange kilo, den ikke må være (pres fjederen ned mod en badevægt, og se, ca. hvor mange kilo den viser, når den er presset næsten i bund). Jeg ved ikke, hvor mange kilo originalfjederen er på, men det er der måske andre, der kan "måle" for dig.

Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Mållede min Top performance 22% trykfjeder... den var på 36-37kilo.... erm.. spurgte Speedline hvad de kunne anbefale var mest std. de sagde nok stage 6 "soft" trykfjederen, så den bestilite jeg (:
Svar


Forum spring: